POKAJNIK LEVINE

Prošlu godinu obilježio im je preljubnički skandal, ali slavni supružnici sada se ne odvajaju jedno od drugoga

Adam Levine nije skidao ruke sa svoje supruge, stalno ju je grlio i ljubio u obraz

Adam Levine i Behati Prinsloo

 Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran

Adam Levine i Behati Prinsloo nisu se odvajali jedno od drugog tijekom svog prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu nakon prošlogodišnjeg skandala u kojem je Levine optužen za prevaru.

image

Adam Levine i Behati Prinsloo

Oconnor-arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Frontmen grupe Maroon 5 nije mogao odmaknuti ruke od svoje supruge na Vanity Fairovoj zabavi povodom dodjele Oscara, piše Page Six. Levine je nosio crno odijelo i neprestano grlio Prinsloo te je ljubio u obraz, a bivša manekenka Victoria‘s Secreta je nosila šljokičastu haljinu.

Inače, prije samo dva mjeseca, par je dobio treće dijete, kojem još nisu otkrili ime ili spol. Par ima još dvije kćeri, šestogodišnju Dusty i petogodišnju Gio.

image

Behati Prinsloo

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran

Podsjetimo, tijekom njene trudnoće, Levine je dospio na naslovnice brojnih tabloida jer je slano neprikladne poruke Sumner Stroh, Alyson Rose i drugim ženama. Među ostalim, pisao im je da imaju "nestvarna" tijela. Iako je glazbenik zanijekao fizičke afere, ispričao se jer je "prešao granicu" svojim ponašanjem na društvenim mrežama.

- Rješio sam to sa sobom i poduzeo korake da ispravim što trebam sa svojom obitelji - rekao je pjevač.

image

Adam Levine i Behati Prinsloo

Crash/imagespace/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Levine se nazvao ​​"naivnim i glupim". "Nikad više neću napraviti ovakvu grešku. "Preuzimam punu odgovornost za ovo. Prebrodit ćemo to, zajedno", rekao je. Od tada nije govorio o skandalu.

Prinsloo je tijekom cijelog skandala šutjela, no moglo ju se vidjeti s Levineom na plaži ili kako zajedno vode djecu u školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 08:17