VLASTITI DIZAJN

Proteze Kanyea Westa u vrijednosti od 850 tisuća dolara ‘fiksne su i trajne‘: To je eksperimentalna stomatologija

Implantate je West dizajnirao u suradnji s dr. Thomasom Connllyjem, a inspirirao ga je James Bond

Kanye West

 Nicolas Briquet/Bestimage/Profimedia/Nicolas Briquet/bestimage/profimedia

Novi implantati Kanyea Westa vrijedni nevjerojatnih 850.000 dolara, poznati kao "fiksna protetika", vrsta su eksperimentalne stomatologije koju je u potpunosti dizajnirao reper.

"Oni su, kao što ime sugerira, fiksni i trajni", ekskluzivno je rekao izvor za Page Six u četvrtak. "Njegov implantat prilično je različit od bilo čega što je prije napravljeno."

image

Kanye West ugradio zubnu protezu

Screenshot Instagram/

Izvor je za Page Six objasnio kako je West radio sa samoproglašenim "ocem dijamantne stomatologije", dr. Thomasom Connellyjem, na "proizvodnji" i "prilagodbi" proteza, koje su također uključivale materijale od paladija i platine.

"Sve u svemu... zubi mu nisu izvađeni", dodao je izvor.

West, koji je ilegalno promijenio ime u Ye, privukao je pažnju u srijedu kada je na Instagramu pokazao svoje metalne implantate, uspoređujući se s Jawsom iz filmova o Jamesu Bondu koji je imao slične metalne zube.

image

Inspiracija mu je Jaws iz Jamesa Bonda

Screenshot Instagram/

Connelly je u intervjuu za Daily Mail opisao rad s reperom.

"Bilo je zadovoljstvo raditi na svakom koraku ovog procesa. Westova vizija dizajniranja jedinstvene umjetnosti nadilazi dentalnu progresiju."

Ovo nije prvi put da West mijenja izgled zuba. Posljednji put je priznao kako su mu izvađeni donji zubi i zamijenjeni dijamantima tijekom emisije "The Ellen Degeneres Show".

"Samo sam mislio da su dijamanti više cool... To su neke stvari koje bi rock zvijezde trebale raditi", rekao je i dodao kako mora često ići zubaru zbog održavanja sjaja.

Čini se da su odluke repera utjecale i na njegovu kćer koju ima s Kim Kardashian, North West, jer se djevojčica pohvalila na TikToku cirkonima na zubima.

image

North West

Tiktok/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:23