WOW, MAMA!

Provokativna mama u vrućem izdanju: Trudna Rihanna pozirala u grudnjaku i tangama

Pjevačica je podijelila fotografije na Instagramu, a još od 2021. godine zbog svojih proizvoda je milijarderka

Rihanna pozira u donjem rublju

 /Instagram/ Badgalriri

Pjevačica Rihanna (35) samopouzdano je pokazala svoj trudnički trbuh dok je pozirala u narančastom donjem rublju na svojim novim slikama na Instagramu. Pozirala je u skladištu ispred polica na kojima su razne tkanine s ciljem promoviranja svoje linije Savage x Fenty koju je pokrenula još 2018. godine.

Nosila je ružičasti grudnjak iz kolekcije Sheer x Demi Spacer čija je trenutna cijena nešto manje od 20 dolara. Za ovo snimanje ravnu kosu je raspustila sa šiškama koje su joj zaklanjale lice. Kao modni dodatak nosila je samo zlatnu narukvicu na lijevoj ruci. Na drugoj fotografiji pozirala je straga kako bi u prvi plan došle Sheer x Thong gaćice koje se mogu kupiti po cijeni nešto nižoj od 7 dolara.

Nosila je par jarko ružičastih štikli koje su izvrsno pristajale uz boju donjeg rublja. Šminka joj je bila glamurozna, a posebno se isticalo rumenilo i konture koji su naglašavali njezine linije lica.

Posao izvršne direktorice Savage x Fenty od Rihanne preuzela je Hillary Super ove godine u lipnju.

„Tako sam zahvalna i uzbuđena što mogu poželjeti dobrodošlicu Hillary Super kao našoj izvršnoj direktorici – ona je snažan vođa i usredotočena je na podizanje poslovanja na višu razinu”, rekla je pjevačica za britanski Vogue.

Rihanna je zbog uspjeha Savage x Fenty i kozmetičke linije Fenty dosegla status milijarderke još 2021. godine. Osim tog uspjeha, Rihanna je prva pjevačica u povijesti koja ima 10 pjesama s milijardu slušanja na Spotifyju.

U veljači ove godine Rihanna je progovorila o svojoj želji da kreira novu glazbu i objavi novi album.

„Shvatila sam da ako nastavim čekati dok ne osjećam da je savršen trenutak za to, to čekanje će možda trajati zauvijek i možda nikad neće izaći na vidjelo, a nisam spremna za to”, rekla je pjevačica za Vogue o svom novom albumu.

„Dakle, želim se igrati, a pod time mislim da imam svoje ideje u glavi, ali ih još ne mogu izgovoriti naglas”, nastavila je.

Podsjećamo, Rihanna je nedavno bila u kampanji za Louis Vuittonovu mušku kampanju za proljeće-ljeto 2024. Također, posjetila je svoju domovinu Barbados s dečkom A$AP Rockyjem i njihovim sinom RZA-om koji je napunio godinu dana u svibnju. Par očekuje svoje drugo dijete, a trudnoću je Rihanna najavila tijekom Super Bowl Halftime Showa u veljači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:57