ATRAKTIVNA KOSOVARKA

Prozirna haljina i šokantne promjene u karijeri: Dua Lipa ostavlja bez teksta svojom pojavom

Zadivljujući je izgled upotpunila štiklama što je odlično pristajalo uz njenu vitku figuru
 Riccardo Giordano/Ipa-agency.n/Pa Images/Profimedia/Riccardo Giordano/ipa-agency.n/pa Images/profimedia

Za GCDS reviju na Tjednu mode u Milanu, pjevačica Dua Lipa odjenula je crnu, prozirnu, čipkastu haljinu i internet ne može prestati pričati o njoj. Haljina ove popularne britanske pjevačice kosovskog podrijetla otkrila je njezino crno donje rublje, a zadivljujući je izgled upotpunila štiklama, što je odlično pristajalo uz njenu vitku figuru. Svoje je osnovne stvari spremila u crvenu torbu u obliku srca.

image

Dua Lipa

Giordano Riccardo/ipa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Giordano Riccardo/ipa/abaca/abaca Press/profimedia

Što se šminke tiče, 27-godišnja Lipa nosila je suptilno svjetlucavo sivo sjenilo za oči i svijetlosmeđi ruž za usne, a njezina inače crna kosa bila je izravnana, uokvirujući joj lice.

image
Marco Erba/sgp/Sgp/Profimedia/Marco Erba/sgp/sgp/profimedia

Inače, Dua je uživala veliki uspjeh tijekom proteklih 12 mjeseci. Odnedavno je bogatija za četiri milijuna funti nakon što je početkom 2022. napustila svoj bivši menadžerski tim. Prema Daily Mailu, u veljači je otkriveno da se Dua razišla s menadžerskom tvrtkom koja ju je pomogla pretvoriti u globalnu senzaciju i to nakon neslaganja oko zarade.

image
Riccardo Giordano/Ipa-agency.n/Pa Images/Profimedia/Riccardo Giordano/ipa-agency.n/pa Images/profimedia

Pjevačica, koja je 2013. potpisala ugovor za londonski Tap Management dok je radila kao konobarica u koktel baru, zaprepastila je šefove kada je rekla da više ne želi da je zastupaju. Dua je izdala dva studijska albuma tijekom svoje relativno kratke glazbene karijere, a najnoviji, "Future Nostalgia", iz 2020. godine iznjedrio je čak šest hit singlova, uključujući "Don‘t Start Now", koji je osvojio kritičare te postigao komercijalni uspjeh, zauzevši vrhove ljestvica u 15 zemalja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:28