NEUKUSNO ILI?

Prva dama Crne Gore na meti kritika zbog detalja na haljini: Na raspravu reagirao i sam predsjednik

Pojavila se na svečanom prijemu na Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore

Jakov i Milena Milatović

 Twitter/

Supruga predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, Milena Milatović, postala je glavna tema društvenih mreža nakon što se pojavila na svečanom prijemu na Cetinju povodom Dana državnosti Crne Gore.

Za tu je priliku odjenula žutu haljinu pripijenu u struku, a korisnici Twittera primijetili su da joj se u njoj ocrtavaju bradavice. Smatraju da to nije primjereno za jednu prvu damu.

"Malo vulgarno za jednu prvu damu", "Prvo sam primijetio bradavice pa tek onda da nosi haljinu, da je haljina zlatne boje, da je na slici i jedan muškarac, da je u stvari na slici bračni par Milatović...", "Neukusno" - glasili su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu.

"Milena Milatović toliko jedna lijepa i normalna žena i pojedine splačine ovdje svaki dan ženu razvlače zbog raznih gluposti, sad su i bradavice došle na red, ne znam kako ih više nije sramota", glasio je jedan od komentara.

"Doslovno se ženi ne vide grudi ni na jednoj drugoj slici + doji bebu od par mjeseci. Sve je u tom periodu normalno", dodala je jedna korisnica Twittera.

Na kraju se oglasio i sam predsjednik Crne Gore koji je poručio da se njegovoj supruzi bradavice nisu ocrtavale.

"Moram razočarati twittersku javnost. Ne radi se o tjelesnom već o tekstilnom", poručio je Jakov Milatović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:46