NASMIJANA I SREĐENA

PRVA DAMA FRANCUSKE RASPAMETILA MODNE KRITIČARE, ALI NISU BAŠ SVI ODUŠEVLJENI Komentatori šokirani izgledom Brigitte Macron: 'Možda je bolesna...'

 
 Regis Duvignau, Philippe Wojazer/Reuters

Prva dama Francuske Brigitte Macron u nedjelju je još jednom dokazala da modnim odabirima itekako može držati korak s bivšom manekenkom Melanijom Trump koja je mnogima velik modni uzor.

Macron je u danu promijenila tri outfita. O prvom se već naveliko pisalo - glamurozna crvena haljina otvorenih ramena marke Louis Vuitton ostavila je bez daha poznavatelje mode. Ništa manje atraktivna nije bila ni njezina druga, sportska kombinacija, kad je traperice kombinirala s bijelom bluzom s pussycat bow mašnom i crvenim remenom. Raspuštena kosa i tenisice Louis Vuitton pokazale su se kao pun pogodak. Dan je zaključila sivom kratkom haljinom poludugih rukava za ‘obiteljsku’ fotografiju sudionika summita G7.

O modnim izborima prve dame Francuske već se pisalo jer Brigitte Macron rijetko griješi. Međutim, javnost još uvijek raspravlja o njezinoj kilaži smatrajući da je premršava. U komentarima na društvenim mrežama korisnici su se pitali ne boluje li od anoreksije i savjetovali su ženi francuskog predsjednika da se malo udeblja.

FOTOGALERIJA: Tri stajlinga Brigitte Macron

No, unatoč bojazni javnosti, Brigitte je uvijek nasmiješena i čini se da se jako dobro osjeća u svom tijelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:02