CHARLENE OD MONACA

Prvi javni nastup najtužnije princeze nakon bolesti: Pokazala novu frizuru i boju kose

Monegaška princeza Charlene sudjelovala je na dodjeli nagrada vozačima električnih bolida u Monacu

Princeza Charlene i njezina kći Gabriella na dodjeli trofeja

 Cry-olivier Huitel./The Photo One/Profimedia

Princeza Charlene od Monaca (44) pridružila se svom suprugu, princu Albertu II. (63) i njihovo dvoje djece, sedmogodišnjim blizancima Gabrielli i Jacquesu na utrci električnih bolida Monaco E-Prix ove subote. Bilo je to prvi put nakon nekoliko mjeseci da se Charlene, koju su svjetski mediji prozvali "najtužnijom princezom", pojavila u javnosti nakon borbe s misterioznom bolešću.

U studenom 2021. godine krenule su vijesti da je princeza prošla više operacija zbog "opće upale uha, grla i nosa" u rodnoj Južnoafričkoj Republici. Tamo je otišla u svibnju 2021. godine u posjet obitelji i jednostavno ostala. Mnogo se govorilo i pisalo o njezinoj mršavosti, mentalnom stanju, o razlozima zbog kojih uporno izbjegava povratak kući, o razvodu od navodno nevjernog princa... Priče su se dodatno razmahale kada je, vrativši se napokon u Europu, umjesto u kneževinu otišla u Švicarsku, u kliniku gdje je provela četiri mjeseca na liječenju od "emocionalne i fizičke iscrpljenosti".

Mnogi su tada zamjerili princu Albertu da je umanjio težinu Charlenine bolesti, posebice u intervjuu koji je dao za magazin People, rekavši da je njezino trenutno stanje rezultat "nekoliko čimbenika" te da su to "privatne stvari".

image

Cijela obitelj na okupu u javnosti, prvi put nakon mnogo vremena

Gr Gory Lenormand/dppi/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Nepravedno je da ona ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema", rekao je izvor blizak princezi za PageSix - Ne znamo zašto palača umanjuje da je zamalo umrla u Južnoj Africi.

Isti je izvor rekao da je Charlene više od šest mjeseci jela samo tekuću hranu, na slamku, te da je izgubila gotovo polovicu svoje tjelesne težine.

Nakon povratka, citira PageSix, bila je preplavljena mješavinom osjećaja i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa ni obiteljskim životom. Zato joj je trebao odmak i zato je otišla u kliniku.

Sama princeza nikad nije komentirala svoje zdravstvene probleme.

Ona je nakon utrke kojom se obilježava početak sezone automobilskih utrka u Monacu, sudjelovala u dodjeli trofeja. Uz to što je prvi put sudjelovala na nekom visokoprofilnom događanju u dugo, dugo vremena, princeza je prvi put pokazala novi look - superkratku platinasto plavu pixie frizuru. U elegantnom, lagano oversized odijelu (pa je teško zaključiti koliko se fizički doista oporavila), gotovo bez nakita i u cipelama s visokim potpeticama, djelovala je krhko, a gotovo cijelo vrijeme nije se odvajala od svoje kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:36