TUGA NA LICU

Prvi put u javnosti nakon tragičnog gubitka: Sandra Bullock viđena u šetnji s kćerkom Lailom

Brian Randall umro je nakon tri godine duge tajne bitke s amiotrofičnom lateralnom sklerozom

Sandra Bullock

 Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

Glumica Sandra Bullock fotografirana je prvi put nakon smrti svog dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla u kolovozu.

Slavna glumica viđena je u četvrtak u Los Angelesu u šetnji s kćerkom Lailom i tjelohraniteljem Peterom Weireterom. Majka i kći djelovale su opušteno i držale se za ruke tijekom izlaska. U jednom trenutku, Bullock se sagnula i poljubila Lailu u obraz.

Glumačka zvijezda odabrala je ležerno šik izdanje i odjenula bijelu majicu okruglog izreza, crne hlače s crnim remenom, bež kaput i bijele tenisice. Bila je decentno našminkana, a izgled je upotpunila crnom torbicom, crnim sunčanim naočalama i zlatnim naušnicama i ogrlicom. Sa svojom se mamom 11-godišnja Laila uskladila u trenirci od plavog velura i plavo-bijelim tenisicama.

Naime, 59-godišnja Bullock nije viđena u javnosti od smrti svog dugogodišnjeg partnera Briana Randalla, koji je u kolovozu umro nakon tri godine duge tajne bitke s amiotrofičnom lateralnom sklerozom. Bilo mu je tek 57 godina.

"Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane tajno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev. Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima koji su s nama navigirali kroz ovu bolest i zadivljujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerice, često žrtvujući vlastite obitelji da bi bile s našima", objavila je njegova obitelj 7. kolovoza.

Bullock još uvijek nije govorila o tragičnoj smrti svog partnera, ali izvor je za časopis People rekao tri tjedna nakon njegove smrti da je "zahvalna" na podršci.

"Bilo joj je vrlo važno da su ona i njegova obitelj dali inicijalnu izjavu o Bryanovoj smrti, i da su oni koji su bili na ovom putovanju s njom i Bryanom od početka, bili prepoznati" rekao je insajder.

Dodali su i da je Bullock "svjesna nevjerojatnog pružanja potpore prema istraživanju ALS-a otkako je Bryan preminuo", misleći na donacije za ALS koje su porasle za 500 posto nakon njegove smrti.

"Jako je zahvalna svima koji su donirali i sretna je što je iz nečega tako srceparajućeg proizašlo nešto tako pozitivno za druge", rekao je izvor.

image

Sandra Bullock i Bryan Randall

Fameflynet/Backgrid Usa/Prof/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 17:26