RASKOŠNA ZABAVA

'PRVI PUT U ŽIVOTU NASTUPALA SAM U CASINU, BIO MI JE PRAVI UŽITAK' Lepa Brena napravila veliki tulum u Zagrebu

 Promo

Regionalna estradna diva Lepa Brena proteklog je vikenda u Zagrebu ponovno dokazala zašto je nazivaju najvećom zvijezdom Balkana. Osim što na svoje koncerte uvijek privuče horde fanova svih generacija, poznata je i po tome što postavlja nove standarde u zabavnoj industriji. I tako već desetljećima.

Vidjelo se to jako dobro u Zagrebu kad je nastupala na obljetnici Diamond Palace casina i obožavateljima priuštila nezaboravni doživljaj. Bila je to jedinstvena prilika da publika s njom pleše i zapjeva jer je na ovakvom koncertu atmosfera puno intimnija i fanovi su imali osjećaj da su i oni sastavni dio njezinog spektakla. Stoga ne čudi što se za ovu zabavu tjednima tražila karta više.

Ovaj nastup ujedno je bio i prvi zajednički koncert Lepe Brene i popularnog hrvatskog benda Barabe koji su tako postali novi miljenici legendarne pjevačice i opravdali svoju laskavu titulu 'kraljevi zabave': - Dečki su baš top i predviđam im sjajnu karijeru. Danas je za uspjeh u ovom poslu potrebna karizma, a oni pršte pozitivnom energijom, nahvalila je Brena svoje mlađe kolege.

Istaknula je kako joj je ovo bio prvi nastup u casinu u životu jer nastupa isključivo u velikim klubovima i dvoranama. No, ovaj poziv nije mogla odbiti. - Uvijek pažljivo biram koncertne prostore. Važno mi je da se moja publika i ja osjećamo sjajno i fantastično provedemo. Diamond Palace može se mjeriti s najluksuznijim kockarnicama u Monte Carlu ili Las Vegasu i baš mi je bio pravi užitak. A mislim da je i publika dobila veliko zadovoljstvo jer smo svi zajedno pjevali i osjećali smo se kao da se zajedno zabavljamo na nekom dobrom tulumu, kaže Brena.

Ovim koncertom Diamond Palace casino započinje seriju raskošnih zabava jednom mjesečno jer im je cilj postati ultimativno mjesto luksuzne zabave i užitka u metropoli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:20