U TOTALNOM OČAJU

Prvo joj ‘zakopao‘ lice u stražnjicu, a sada i u grudi: ‘Nedostaješ mi. Odbrojavam dane...‘

Usprkos povratničkoj turneji sa svojim bendom Kourtney i Travis ne prestaju iskazivati nježnosti jednom prema drugom

Travis Barker i Kourtney

 Instagram/screenshot

Travis Barker je trenutačno na turneji sa svojim pop-punk bendom Blink-182 i očito mu nedostaju bliski trenuci s Kourtney Kardashian. Naime, poznati je bubnjar objavio seksi fotografiju sa svojom suprugom u jacuzziju u sklopu svojih Instagram priča, ističući da "odbrojava dane" dok ponovno ne budu zajedno.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

Instagram/screenshot

Na spomenutoj fotografiji slavni glazbenik gura svoje lice u poprsje reality zvijezde, dok se ona smije u srebrnom bikiniju. Kako piše Page Six, Kardashian je također podijelila spomenutu fotografiju i na svojem profilu.

Inače, njoj i Barkeru, koji su započeli vezu 2021. i vjenčali se sljedeće godine, javno iskazivanje ljubavi nije strano. Dok je prošlog mjeseca slavio njen rođendan, glazbenik je objavio sliku svog lica "zakopanog" u ženinu stražnjicu.

- Tako sam zahvalan što si se rodila - napisao je uz spomenutu fotografiju gdje mu je lice u ženinoj stražnjici, nazivajući je svojom "srodnom dušom".

image

Travis Barker

Valerie Macon/Afp

Usprkos povratničkoj turneji sa svojim kolegama iz benda, Tomom DeLongeom i Markom Hoppusom, Kourtney i Travis ne prestaju iskazivati nježnosti jednom prema drugom, a na ponovni susret morat će se još malo strpjeti jer turneja završava u travnju sljedeće godine nakon koncerata u Australiji, Južnoj Americi i Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:43