RAZMAHALE SE GLASINE

Prvo ju je mazio kao polugoli kentaur, a sada se šuška da je on novi Shakirin dečko...

Nakon vrućeg spota za Shakirinu novu pjesmu ‘Puntiera‘ u kojem Laviscount glumi kentaura, par je snimljen na večeri u New Yorku

Scena iz video-spota ‘Puntería‘

 Ace Ent/Planet/Profimedia/Ace Ent/planet/profimedia

Shakirin život ispunjen je brojnim obavezama i uzbuđenjima: prošli je tjedan novim glazbenim spotom za svoju pjesmu "Puntiera" s Cardi B. oduševila slušatelje i tako najavila svoj nadolazeći album "Las Mujeres Ya No Lloran". Zatim je iznenadila sretne stanovnike New Yorka pop-up koncertom koji je, kažu, bio veličanstven.

Lijepa 47-godišnja Kolumbijka očigledno živi punim plućima nakon što je ostavila iza sebe mučnu vezu s nevjernim Gerardom Piqueom, platila 7,6 milijuna eura kazne i tako uspjela riješiti pravno-financijsku zavrzlamu sa španjolskim poreznim vlastima i odbila udvaranje Toma Cruisea. Istovremeno je, čini se, našla vremena i za novu ljubav.

image

Shakira i Lucien Laviscount snimljeni u New Yorku

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, nakon koncerta na Times Squareu snimljena je u jednom njujorškom restoranu na večeri s britanskim glumcem Lucienom Laviscountom (31). On je u spotu "Puntiera" (doslovno cilj ili meta), bio kentaur kojeg Shakirina strijela pogađa u srce. Spot je prepun lijepih tijela, vrućih outfita i vrućih scena, pa nije čudno da je izazvao golemu pozornost.

Zgodni dečko impresivne muskulature ima vrlo solidan glumački staž - u 20 godina na sceni nakupio je 25 uloga u filmovima i serijama. U showbiz je ušao kao model za Marks & Spencer. Glumiti je počeo kao 10-godišnjak, prvo u poznatoj tinejdžerskoj seriji "Grange Hill", a zatim i u najpoznatijoj britanskoj sapunici Coronation Street, najdugovječnijoj seriji na svijetu koja se prikazuje od 1960. godine. Bio je zatim i u još jednoj omiljenoj sapunici, "Waterloo Road".

image

Scena iz video-spota ‘Puntería‘

Ace Ent/Planet/Profimedia/Ace Ent/planet/profimedia

Pojavio se u nizu drugih britanskih omiljenih produkcija, gostovao je u "Lovcima na natprirodno", a prošle godine glumio u ZF-u "Posljednji čuvar". Najveću prepoznatljivost donijela mu je ipak uloga u Netflixovoj hit-seriji "Emily u Parizu" gdje je glumio Alfieja, sarkastičnog Britanca u kojeg se Emily, koju glumi Lily Collins, zaljubljuje. Kritičarima se serija uglavnom nije svidjela, no ipak je postigla veliku gledanost, a Laviscount stekao brojne obožavatelje.

image

Lucien Laviscount

Michael Tran/Afp

I nije opet da je, kako se piše, Shakira pronašla mlađeg muškarca. Lucien, čini se, voli veze sa ženama poprilično starijima od sebe. Naime, najpoznatija njegova ljubavna veza do sada je ona s Kerry Katonom, bivšom pjevačicom Atomic Kittena. Njih su se dvoje upoznali kada je Lucien imao 19, a Kerry 31 godinu. Te 2011. godine oboje su bili u celebrity verziji Big Brothera, gdje su snimljeni kako se ljube i maze. Nakon izlaska iz kuće Velikog brata, nastavili su vezu. Zajedno su pozirali za naslovnicu magazina OK!, rekli pokoju lijepu riječ jedno o drugome, ali nakon nekoliko mjeseci su prekinuli. Oboje su tvrdili da je to bila "samo dobra zabava". Kerry je izjavila kako je on vrlo šarmantan, i očigledno jako zgodan, no njihova veza nikad nije bila ozbiljna.

image

Scena iz video-spota ‘Puntería‘

Ace Ent/Planet/Profimedia/Ace Ent/planet/profimedia

Shakira je u jednom intervjuu ispričala kako je gledala Luciena u seriji "Emily u Parizu", kako on "sjajno radi svoj posao" pa se ona uopće ne čudi što je i on na listi glumaca koji bi mogli postati novi James Bond.

- Neki su se ljudi sa mnom čak šalili da bih ja mogla biti sljedeća Bondova djevojka. Kada to čujem počnem se hihotati. - veselo je priznala Shakira.

image

Scena iz video-spota ‘Puntería‘

Ace Ent/Planet/Profimedia/Ace Ent/planet/profimedia

U napetom iščekivanju odluke o tome tko će preuzeti ulogu agenta 007 od Daniela Craiga, mnogi smatraju da je Lucien, talentiran, te u pravoj životnoj dobi da postane Bond. Navodno se on sviđa i producentici slavne špijunske franšize Barbari Broccoli. Jedini minus, koji ovaj glumac ima u svojoj biografiji je činjenica da je bio u Big Brotheru što je, po mišljenju kritičara, ispod časti glumcu koji glumi Bonda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:53