BEZ OBAVEZA

Prvo su se rastali, a onda se u pandemiji opet spojili: ‘Na početku smo mislili da smo si tek prolazna romansa‘

Glumci su vjerovali da su jedno drugome rame za plakanje nakon neuspješnih ljubavi, a na kraju su zajedno više od dva desetljeća

Ben Stiller i Christine Taylor

 Sonia Moskowitz Gordon/Zuma Press/Profimedia/Sonia Moskowitz Gordon/zuma Press/profimedia

Ben Stiller i njegova supruga Christine Taylor nisu imali namjeru ozbiljno izlaziti kada su se upoznali.

"Oboje smo jedno drugome bili, rekla bih, kao neka vrsta utješne veze", priznala je Taylor (51) u svom podcastu "Hey Dude … The ‘90s Called!". Stiller koji joj je bio ovotjedni gost, složio se da su počeli vrlo opušteno.

"Nismo naš odnos shvaćali ozbiljno", rekao je Stiller (57). Zvijezda "Zoolandera" objasnio je kako je svoju sadašnju suprugu upoznao na snimanju pilota serije "Heat Vision and Jack" iz 1999. godine.

"Bilo nam je jako zabavno na snimanju te serije. Christine i ja povezali smo se i onda kada sam otišao snimati film "Keeping the Faith" u New Yorku, pozvao sam je da mi se pridruži", ispričao je Stiller.

Taylor je rekla da je prihvatila njegov poziv i na kraju ostala cijelo ljeto. Par je ušao u burnu romansu i vjenčao se 2000. nakon samo godinu dana veze. Međutim, njihov brak nije prošao bez poteškoća. Stiller i Taylor objavili su da se rastaju nakon 17 godina braka u svibnju 2017. Ipak, par se pomirio tijekom pandemije i potvrdio da su ponovno zajedno u veljači 2022.

image

Ben Stiller i Christine Taylor

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia

"Bilo je to stvarno divno za sve nas. Neočekivano i jedna od lijepih stvari koje su proizašle iz pandemije," izjavio je Stiller za Esquire.

Zajedno imaju dvoje djece - kćer Ellu (20) i sina Quinlina (17). Glumili su i u nekoliko zajedničkih filmova, uključujući "Zoolander", "Tropic Thunder" i "Dodgeball: Prava priča o autsajderu". Prije nego što su se zaljubili jedno u drugo, piše Page Six. Stiller je izlazio s nekoliko glumica, uključujući Jeanne Tripplehorn, Calistu Flockhart i Amandu Peet. U međuvremenu, glumica je hodala s Neilom Patrickom Harrisom godinu dana prije nego što je okončala vezu 1988. Skoro dva desetljeća poslije, točnije 2006. zvijezda serije "Kako sam upoznao vašu majku" javno je otkrila da je gay. Harris je poslije izjavio i kako je Taylor bila ta koja mu je pomogla prihvatiti svoju seksualnost.

"Ona je najcool, najzgodnija riba ikada. Ona je apsolutni ulov i pomislio sam, ako neću osjetiti super iskre s njom... to vjerojatno znači da sam homoseksualac", rekao je Harris u "The Howard Stern Showu" 2008. godine. Taylor je također hodala sa svojim suvoditeljem podcasta - i bivšim kolegom iz "Hey Dude" - Davidom Lascherom kad su bili tinejdžeri. Mladi glumci bili su u vezi na snimanju Nickelodeonove komedije koja se prikazivala od 1989. do 1991. Od tada su postali dobri prijatelji i često se šale na račun svoje romantične prošlosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:39