BRAD I ANGELINA

Prvo su se sudili oko šestero djece, a sad su opet na sudu. Ovog puta teže je pogoditi razlog...

Glumica je zatražila od suda dozvolu da stavi svoj udio u prodaju i uložila peticiju za uklanjanje privremene zabrane pristupa imovini
Angelina Jolie i Brad Pitt
 Dennis Van Tine

Nekada su se voljeli i predstavljali idilu, a sada se stalno vuku po sudovima.

Prvo zbog djece, a sada zbog - vina.

Angelina Jolie namjerava presjeći još jednu sponu koja ju veže s bivšim suprugom Bradom Pittom, odnosno prodaje svoj udio u vinariji cijelom poslovanju s vinima koji zajednički posjeduju.

image
Angelina Jolie
Isabel Infantes

Slavna je 46-godišnja glumica već zatražila od suda dozvolu da stavi svoj udio u prodaju, te uložila zahtjev u Los Angelesu da se ukloni privremena zabrana pristupa njihovoj imovini koja je uslijedila automatski kad je 2016. zatražila razvod. Angelina i Brad su i službeno postali razvedeni 2019. iako još uvijek nije finalizirana odluka o skrbništvu nad njihovo šestero djece.

Kako bilo, glumica sad želi prodati svoj dio Nouvel LLC-ja, kompanije smještene u Luksemburgu, a koja vodi poslove vezane uz vinograd Chateau Miraval koji je s Pittom kupila u Francuskoj 2011., a u kojem, prema dokumentima, bivši supružnici imaju jednak udio.

image
Diggzy/Jesal/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Jolie je naglasila kako ne želi biti "nevoljan i zanemaren poslovni partner" svog bivšeg supruga, no svejedno Brada ne može prisiliti da je isplati, stoji u sudskim spisima. Dosad su bivši supružnici imali "dugotrajne pregovore", no nisu se uspjeli dogovoriti, ali Angelina je sad našla kupca s treće strane, navodi njezin pravni tim.

Sudac tek treba odgovoriti na glumičin zahtjev za micanje automatske privremene zabrane pristupa imovini, ali njezin je žurni zahtjev već bio odbačen u lipnju. Obrazloženje je glasilo kako Jolie nije dokazala "neposrednu opasnost/nepopravljivo oštećenje ili neposredni gubitak/štetu za sporni posjed".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2022 07:39