SUDNICA ZANIJEMILA

Psihijatar počeo čitati listu droga koje je Depp kozumirao: ‘Doslovce nije mogao zapamtiti tri riječi‘

U svjedočenju je naveo kako je Depp uzimao kokain, MDMA, marihuanu, LSD, različite opijate i alkohol

Johnny Depp

 Steve Helber/AFP

Psihijatar, koji je svjedočio na sudu, otkrio je niz supstanci koje je Depp konzumirao dok je bio u braku s Amber Heard. Na popisu su se našle različite droge, opijati i alkohol, a sve je to često koristio u isto vrijeme.

Na klupi pred Okružnim sudom u Fairfaxu dr. David R Spiegel svjedočio je u korist Amber. Psihijatar je tvrdio da je prekomjerna uporaba droga utjecala na Johnnyjevo pamćenje i da je morao koristiti slušalicu dok je glumio kako bi zapamtio svoje rečenice. U svjedočenju je naveo kako je Depp uzimao kokain, MDMA, marihuanu, LSD, različite opijate i alkohol.

Poremećaji pamćenja i opažanja

Doktor Spiegel prepričao je jednu situaciju sudu. Naime, tijekom razgovora zamolio je Johnnyja da zapamti tri riječi i izgovori ih pet minuta kasnije, no Johnny to nije uspio.

- Nije se mogao prisjetiti nijedne od njih, a to je vrlo neobično za 50-godišnjeg muškarca. Općenito govoreći, ta bi se dobna skupina trebala sjećati dvije ili sve tri te riječi. Znam da su mu njegove riječi na setu također prenosili slušalicom, rekao je Spiegel. Dodao je i kako su njegova opažanja oslabljena.

Liječnik je također govorio o lijekovima na recept koje je Depp koristio, uključujući antipsihotik pod nazivom Seroquel, opijat koji uklanja bol, te Adderall za poremećaj pažnje i hiperaktivnost (ADHD).

Teški poremećaj ovisnosti o drogama

Na kraju ispitivanja, Heardin odvjetnik upitao je dr. Spiegela je li pronašao zabilježene dokaze da je gospodin Depp imao poremećaj ovisnosti na što je on odgovorio kako se ovdje radi o teškoj ovisnosti o drogama.

Dr. Spiegel je također opisao znakove nasilja među intimnim partnerima, koji su uključivali ljubomoru, sumnju, brze i ekstremne promjene raspoloženja i ograničenu samokontrolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:20