‘AMERICAN IDOL‘

Publika popularne emisije okrenula se protiv Katy Perry: Izvrijeđala je natjecateljicu pa dobila svoje

Preostala dva suca, Lionel Ritchie i Luke Bryan, su ustali u šoku zbog reakcija publike

American Idol

 Screenshot/YouTube/

Publika "American Idola" izviždala je Katy Perry, pop zvijezdu i jednu od sutkinja u emisiji, nakon što je kritizirala izbor odjeće natjecatelja, piše Page Six.

image

Natjecateljica Nutsa

Screenshot/youtube/

Nakon što je jedna od 26 najboljih natjecateljica Nutsa Buzaladze izvela pjesmu Grace Potter and the Nocturnals zvanu "Paris (Ooh La La)" u svjetlucavoj srebrnoj haljini i odgovarajućim čizmama, pjevačica je rekla Nutsi za da bi morala odbaciti svoj prepoznatljivi svjetlucavi izgled.

- Nutsa, svaki put kad izađeš na pozornicu kao da blještavilom bombardiraš pozornicu - rekla je i nastavila s kritikom.

- Slušaj, idući put ne želim vidjeti ni jednu šljokicu na tebi, ni jedan komadić sjaja. Znam da će to biti teško - dodala je Perry.

image

Katy Perry

Screenshot/youtube/

Publika je u Disneyjevom odmaralištu Aulani na Havajima glasno zviždala na riječi Katy Perry, a Lionel Richie i Luke Bryan su ustali, šokirani reakcijom publike.

- Upravo su izviždali Katy - uzviknuo je Bryan.

- Prvi put u šest sezona - rekla je Perry kad se ismijavanje stišalo i dodala da bi voljela "okrenuti stranicu".

image

Natjecateljica Nutsa

Screenshot/youtube/

Obožavateljima se očito teško složiti sa stvarima koje je Perry izrekla u ovoj sezoni "American Idola". Prošlog mjeseca, suočila se s kritikama nakon što se našalila i osramotila natjecateljicu Sara Beth Liebe, mladu majku troje djece.

image

Katy Perry

Screenshot/youtube/

Prije nego što je Liebe krenula s audicijom, rekla je Perry, Bryanu i Richieju da ima 25 godina i da ima troje djece, na što je Perry ustala i djelovala je kao da će leći na stol žirija. Liebe je komentirala da će se i ona onesvijestiti ako Perry legne na stol, na što je pjevačica prokomentirala da je već "previše ležala na stolu". Nakon što su njeni komentari izazvali žestoku reakciju, Liebe se obratila putem TikToka kako bi podijelila svoje osjećaje o tom trenutku.

- Bilo je neugodno čuti to na TV-u i bilo je bolno - rekla je u snimci 8. ožujka.

- Mislim da je to što žene podržavaju i uzdižu druge žene jako cool, ali smatram da je posramljivanje mame jadno i smatram da je dovoljno teško biti mama i žena - objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:06