KUD SVI, TUD I LOUIS

Pudlica na kokainu: Pas razvio ovisnost o drogi na razuzdanim Playboy zabavama, zaključavali ga u sobu

Hefner je psa morao držati podalje od gostiju tijekom svojih razuzdanih kućnih zabava jer je vila bila ‘puna droge‘

Hugh Hefner i Playboyjeve zečice

 Bei/Shutterstock Editorial/Profimedia

Pudlica najboljeg prijatelja Hugha Hefnera, filmskog redatelja Johna Dantea, navodno je razvila ovisnost o kokainu nakon što je provela neko vrijeme u Playboyjevoj vili.

Jedna od bivših Hefnerovih djevojaka, Sondra Theodore, iznijela je detalje o pudlici, tvrdeći da ju je Hefner morao držati podalje od gostiju tijekom svojih razuzdanih kućnih zabava jer je vila bila "puna droge".

"John Dante bio je najbolji Hefov prijatelj. Imao je psa Louisa, a ta se mala pudlica navukla na kokain. Pas bi ga nanjušio s druge strane sobe, zato su ga morali zaključavati kad su ljudi bili u blizini", ispričala je Sondra Theodore u nedavnom intervjuu.

Dodala je i da bi pudlica skočila svaki put kad bi otkrila prisutnost droge u blizini, a većina gostiju bi nešto konzumirala. "Jedne je noći u vilu ušla jedna vrlo poznata osoba, a taj je pas skočio s kauča i počeo je lizati po nosu. Ona je rekla: 'On me jednostavno voli', ali svi smo znali zašto je taj pas na njoj", dodala je Sondra, prenosi Radar Online.

Hefnerova bivša zaposlenica Lisa Loving Barrett također je u dokumentarnom filmu "Secrets of Playboy" otkrila da je "kokain bio velika stvar" u Playboy vili pa se droga znala pohranjivati ispod držača toaletnog papira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 11:04