ZGODNA SALMA

Putena Meksikanka objavila fotku koja, osim što otkriva bujnu prirodu, otkriva i njeno bujno poprsje

Salma Hayek pohvalila se kako svoju kavu ispija na terasi s pogledom na ocean

Salma Hayek

 Instagram

Kako izgleda prva kava u prvom ovogodišnjem ponedjeljku Salme Hayek? Očigledno toliko primamljivo da je 55-godišnja hollywoodska glumica u samo 20 sati od objave svoje fotografije na Instagramu prikupila više od 1, 5 milijuna "lajkova". Putena Meksikanka, zvijezda filma "Dinastija Gucci" koja na toj društvenoj mreži ima skoro 20 milijuna pratitelja, ne zazire inače od objavljivanja svojih izazovnih fotografija, no one su uvijek snimljene s mjerom i ukusom.

Tako i ova koja pored toga što otkriva bujnu prirodu, otkriva i glumičino bujno poprsje po kojem je poznata i na koje je ponosna. Salma svoju kavu ispija na terasi s pogledom na ocean, uz bazen u jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka kreatorice Melisse Odabash, a nosi i crne sunčane naočale cat-eye stila od Saint Laurenta. Ovo joj je treća fotografija objavljena u novoj 2022. godini, no upravo ova treća donijela joj je uvjerljivo najviše "lajkova".

Inače, u studenom prošle godine Hayek je dobila zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih što je proslavila sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom i njihovom 14-godišnjom kćeri Valentinom Palomom Pinault.

Hayek je u svom govoru spomenula i koliko je daleko stigla u svojoj karijeri nakon što je iskusila rasizam i predrasude kada se prvi put preselila u SAD iz Meksika.

"Ako se pitate što mi je dalo hrabrosti da ostanem, kažem da ste to bili vi", uputila je tada Hayek poruku svojim obožavateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:48