ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

‘Putin ‘prvu ljubavnicu Rusije‘ i djecu poslao u Švicarsku, a bivšu ženu skriva u luksuznom bunkeru pod Sibirom‘

‘Njegova obitelj skrivena je u vrlo privatnoj i vrlo sigurnoj planinskoj kolibi negdje u Švicarskoj, barem za sada‘ - otkriva izvor

Alina Kabaeva i Vladimir Putin

 Kremlin.ru/East2west News/Profimedia

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, bivša olimpijska ritmička gimnastičarka i ruska zastupnica Alina Kabaeva, navodno se s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj zbog ruske invazije na Ukrajinu, doznaje Page Six.

"Dok Putin izvodi napad na Ukrajinu, napada nedužne civile i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u vrlo privatnoj i vrlo sigurnoj planinskoj kolibi negdje u Švicarskoj, barem za sada”, rekao je izvor za Page Six.

Već se dulje vremena šuška da bivša olimpijka i ruski predsjednik zajedno imaju četvero djece, no oni nikada nisu službeno potvrdili tu informaciju.

Izvori tvrde da imaju 7-godišnje kćeri blizanke, koje su rođene u blizini Lugana u Švicarskoj u veljači 2015. godine, a vjeruje se da imaju i dva sina. "Alina ima dva dječaka i blizanke s Putinom, a djeca su rođena u Švicarskoj. Sva djeca imaju švicarske putovnice, a pretpostavljam da je ima i ona", rekao je izvor.

image

Alina Kabaeva i Vladimir Putin

Kremlin.ru/East2west News/Profimedia

Ruski predsjednik poznat je po tome da ne govori o svom privatnom životu.

"Imam privatni život i ne dopuštam da se itko u njega miješa. To se mora poštovati", rekao je jednom prilikom. "Oduvijek sam negativno reagirao na one koji svoje šmrkave noseve i erotske fantazije guraju u tuđe živote."

Putin, koji ima još dvije odrasle kćeri, Mariju (36) i Katerinu (35), iz prvog braka s bivšom stjuardesom Ljudmilom Škrebnevom, teško se borio da zaštiti svoju djecu od medija i pažnje javnosti. Rijetko kada javno govori o njima, izazivajući zbunjenost oko toga koliko djece zapravo ima.

Putin i Ljudmila bili su u braku tri desetljeća, a rastali su se 2013. godine. Njihova kći Marija rođena je u Lenjingradu 1985., a Katerina je rođena 1986. u Njemačkoj, gdje je obitelj živjela dok je on radio u KGB-u.

Kabaeva je pak jedna od najodlikovanijih gimnastičarki u povijesti ritmičke gimnastike te je osvojila dvije olimpijske medalje, 14 medalja na Svjetskom prvenstvu i 21 medalju na Europskom prvenstvu. Proglašena je 'najfleksibilnijom ženom Rusije', a jednom je pozirala gola, umotana u životinjsko krzno, za muški časopis.

Ruske novine 'Moskovsky Korrespondent' objavile su 2008. godine priču u kojoj se izvještava o tome da se Putin razveo od svoje supruge i da će se oženiti Kabaevom. Priču je Kremlj demantirao, a novine su ubrzo ugašene. No, šuškanja o njihovoj vezi nastavila su se, a izvori navode da su se čak i vjenčali na privatnoj ceremoniji.

Kabaeva je postala članica parlamenta u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija, a podaci iz 2014. govore da ima prijavljenu plaću u iznosu od 10 milijuna dolara godišnje. Unatoč visokoj poziciji, posljednjih nekoliko godina rijetko je viđena u javnosti. U srpnju 2013. zanijekala je da uopće ima djece, nakon što su se pojavile informacije da je rodila kćer u elitnoj bolnici Saint Ann u Švicarskoj.

image

Vladimir Putin i Alina Kabaeva

Kremlin.ru/East2west News/Profimedia

Što se tiče Putinove navodne odluke da sakrije svoju obitelj u Švicarsku, možda je ipak podcijenio tu zemlju jer je odluka Švicarske da ne ostane neutralna i zauzme oštar stav prema Rusiji šokirala mnoge u međunarodnoj zajednici.

Švicarsko savezno vijeće objavilo je 28. veljače da je zamrznulo imovinu pojedinih ruskih bogataša i kompanija, ističući da se “financijske sankcije protiv ruskog predsjednika Vladimira Putina, premijera Mihaila Mišustina i ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova također trebaju odmah provesti." Nije jasno kako će se te sankcije odraziti na Putinovu djecu i Kabaevu, s obzirom na to da imaju švicarske putovnice, a njegova imovina je skrivena.

Nedavno su strani mediji također objavili da je Putin svoju bivšu suprugu i njihove kćeri navodno sakrio u "podzemnom gradu" u Sibiru. Luksuzni bunker visoke tehnologije nalazi se u gorju Altaj i dizajniran je za zaštitu u slučaju nuklearnog rata, tvrdi politolog Valery Solovei, koji je od ranije poznat po širenju teorija zavjere.

Međutim, primijećene su višestruke ventilacijske točke na zemljištu koje okružuje planinsko skrovište, kao i visokonaponsku liniju povezanu s ultramodernom trafostanicom od 110 kilovolta, što je dovoljno za napajanje malog grada, prenosi Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:47