BEZ IKAKVA OBJAŠNJENJA

PUTOVANJE IZ NOĆNE MORE BIVŠEG NAJZGODNIJEG KRIMINALCA Izvukli ga iz aviona, uzeli putovnicu, ispitivali četiri sata i na kraju - deportirali!

 INSTAGRAM

Jeremy Meeks sa suprugom Melissom i prijateljem Jimom Jordanom putovao je iz Los Angelesa u London, ali 32-godišnji maneken od glavnog grada Engleske nije vidio ništa osim zračne luke Heathrow, piše The Mirror.

Bivši najzgodniji zatvorenik na svijetu u četvrtak je trebao biti gost na promociji najnovijeg broja časopisa Man About Town, za čiju naslovnicu je i pozirao.

Meeks se proslavio 2014. nakon što su se njegove fotografije, nastale u policijskoj postaji netom nakon što su ga uhitili zbog posjedovanja oružja bez dozvole, pojavile na društvenim mrežama.

Čim su sletjeli na Heathrow, policajci su zgodnog Jeremyja odvojili od supruge i odveli ga u službenu prostoriju.

- Prvo su mu bez ikakva objašnjenja oduzeli putovnicu. Ispitivali su ga četiri sata. Skinuli su ga do gola i provjerili mu otiske prstiju u bazi podataka. Nije bilo razloga za uhićenje, ali svejedno su ga u pratnji policije otpratili do aviona i poslali natrag u Sjedinjene Američke Države. Melissa je satima sjedila u restoranu u zračnoj luci ni ne znajući što joj se zbiva sa suprugom - požalio se prijatelj Jim Jordan.

Meeksov menadžer kratko je komentirao kako se nada da ovaj incident ipak neće utjecati na njegovu karijeru u usponu.

CAN'T STOP, WON'T STOP

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Proud to be a part of the @muzikconnect family. Thank you for this opportunity @jasonahardi

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

#family

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

#family

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:40