AUSTRALSKI HEDONIZAM

Račun otkrio čime se u restoranu časte Kim Kardashian i Pete Davidson: ‘Ostavila mi je i veliku napojnicu‘

Reality zvijezda više nije mogla podnijeti razdvojenost od dečka koji snima film u Queenslandu pa je otputovala k njemu

Kim Kardashian i Pete Davidson

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Usprkos predviđanjima brzog i gorkog kraja i neprestanom iščuđavanju nad neočekivanim spojem raskošne reality kraljice Kim Kardashian (41) te otkačenog glumca i komičara Petea Davidsona (28), njihova veza započeta prije desetak mjeseci cvjeta. Nema te daljine koja će ih razdvojiti. Kim je tako ostavila sve što radi i otputovala u Australiju, točnije u Cairns u Queenslandu, gdje njezin dragi tik do Velikog koraljnog grebena snima film "Wizards!". Zaljubljeni duo bio je razdvojen četiri tjedna.

Iako je činjenica da je lakše posjetiti osobu koju volite na drugom kraju svijeta kad imate privatni zrakoplov i milijune zarađene na reality emisijama i gaćama, Kiminu romantičnu gestu treba cijeniti. Njezino putovanje bilo je "prekriveno velom tajne" kako su pisali u australskom DailyMailu. Tijekom četiri dana odmora od obveza, koje su navodno "proveli uglavnom u hotelskoj sobi", par se trudio biti što manje vidljiv. Ipak, nisu mogli izbjeći znatiželju lokalaca i razotkrivanje.

Tako se konobar iz jednog talijanskog restorana u Cairnsu pohvalio kako je posluživao slavnu gošću i njezino društvo, a narudžba je na kraju koštala solidnih 576 australskih dolara ili oko 390 eura. Konobar je također rekao da mu je Kardashian, koja je platila račun, ostavila i "veliku napojnicu", no nije otkrio o kojem se iznosu radi. Kim, koja je nedavno drastično smršavjela i promijenila način prehrane, s društvom je uživala u salatama Caprese, arancinima s tartufima, pizzama i ribljim jelima te desertima poput čokoladne torte i slatke pizze s Nutellom.

Da nije bilo blagoglagoljivog konobara, reality zvijezda uspjela bi u svojem naumu da, kako su rekli izvori "bliski paru" za australske medije, bude što manje vidljiva.

- Ovdje je samo da bi provela vrijeme s Peteom, želi biti što više s njim i ne želi da joj smetaju - rekli su ti pouzdanici.

- Rekla bi vam ‘bok‘ ako naletite na nju, ali definitivno se ne želi fotografirati na ovom putovanju.

Otkriveno je i da je, svaki put kad bi izišla iz hotela u Port Douglasu gdje je bila smještena, oko sat vremena vožnje od Cairnsa, Kim koristila izlaze za osoblje da je ne bi vidjeli drugi gosti hotela. Također, pribjegla je lukavstvima poput korištenja automobila mamaca da bi izbjegla fotografe.

Film koji Davidson snima je akcijska komedija koja prati podvige dvojice ne previše bistrih voditelja barova na plaži, koje glume Davidson i Franz Rogowski, koji upadnu u nevolje kad nabasaju na plijen iz velike pljačke. Snimanje bi trebalo trajati još nekoliko tjedana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:50