EVA MENDES

‘Rađanje mi nije bilo ni na kraj pameti, a onda sam se zaljubila. No, spremna sam za povratak u Hollywood‘

S obzirom da sam prava mama - i to u svakom pogledu - mislim da mi je ostao samo Disney, što meni apsolutno odgovara, kaže Eva Mendes
Eva Mendes
 MAX NASH/AFP

Eva Mendes tijekom uspješne karijere koju je započela krajem '90-ih pojavljivala se u nizu blockbustera, no posljednjih šest godina nije ništa snimala jer se posvetila odgoju kćeri Esmeralde (6) i Amade (4), koje ima s kolegom Ryanom Goslingom (39).

Seksepilna glumica podrijetlom s Kube sad je u razgovoru za HuffPost Australia najavila kako se vraća u Hollywood, ali isključivo pod uvjetima koje je sama postavila.

- Popis uloga koje bih danas pristala igrati vrlo je kratak. Ne želim snimati filmove koji uključuju nasilje. Ništa rizično i previše kontroverzno također ne dolazi u obzir, jednostavno ne želim sudjelovati u projektima kojih bi se moja djeca jednoga dana mogla sramiti - objasnila je 46-godišnja Eva.

Ipak, zvijezda filmova "Hitch - doktor za ljubav" i "Dan obuke" otkriva kako postoji jedan žanr koji bi objeručke prihvatila.

- S obzirom da sam prava mama - i to u svakom pogledu - mislim da mi je ostao samo Disney, što meni apsolutno odgovara! - izjavila je Mendes, a prenosi Daily Mail.

Glumica je nedavno također rekla kako uopće nije razmišljala o majčinstvu sve dok 2011. na setu filma "Grijesi očeva" ("The Place Beyond the Pines") nije upoznala Goslinga.

- Rađanje mi nije bilo ni na kraj pameti, a onda sam se zaljubila u Ryana i u dobi od 40 godina postala sam majka. Prije mi je prioritet bila karijera, no djeca su sve promijenila. Sav moj fokus preusmjerio se na obitelj, ali sad sam spremna na veliki povratak, osjećam da je došlo pravo vrijeme za to - zaključila je Eva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:46