NAMJERNO?

Radi li i Taylor Swift istu stvar kao Shakira i Miley? Pogledajte što je napravila na važan dan za njezinog bivšeg

Iako može biti slučajnost, obožavatelji su uvjereni da je njezin potez bio isplaniran...

John Mayer i Taylor Swift

 Afp

Istoga dana kada je američki glazbenik John Mayer (45) najavio svoju prvu solo akustičnu turneju, pop zvijezda i njegova bivša djevojka Taylor Swift (33) podijelila je uzbudljive vijesti sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu.

- Nađimo se u ponoć, za premijeru spota “Lavender Haze”, napisala je uz isječak videa koji prikazuje pjevačicu kako sjedi na krevetu okružena ljubičastim dimom koji ispunjava prostoriju.

Iako može biti slučajnost da je Taylor objavila vijest samo pet minuta nakon njegove, obožavatelji su uvjereni da je njezin potez kojim je zasjenila pjevača ustvari bio isplaniran.

- Ovo mi izgleda kao da Taylor živi za to i da je uzbuđuje kad ‘udara‘ tamo gdje ga boli, komentirao je jedan korisnik TikToka.

Swift i Mayer upoznali su se dok su surađivali na pjesmi “Half of My Heart” iz čega se rodila njihova kratkotrajna romansa koja je trajala od prosinca 2009. do veljače 2010.

Tijekom godina, pjevačica koja je poznata po tome što proziva svoje bivše dečke u svojim pjesmama, napisala je nekoliko pjesama koje aludiraju na njihov dramatični razlaz.

Mjesecima nakon prekida, objavila je pjesmu “Dear John” čiji su stihovi, čini se, bili usmjereni upravo prema Mayerovu: “Dragi Johne, vidim sve sada kada te nema. Ne misliš li da sam bila premlada da se sa mnom tako petljaš? Djevojka u haljini je plakala cijelim putem do kuće”.

Iako nikada nije potvrdila da je pjesma uistinu o njemu, Mayer je za Rolling Stone rekao da se osjećao “stvarno poniženo” zbog pjesme.

- Nisam to zaslužio. Sada sam prilično dobar u preuzimanju odgovornosti, ali nikada nisam učinio ništa čime bih to zaslužio. Stvarno je loše od nje što je to napravila, rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:37