POBJEDA OBOŽAVATELJA

Radijska postaja odbijala puštati Beyonce u eteru, a onda se predomislili: Evo što se dogodilo

Roger Harrison objasnio je zašto radijska postaja ne pušta nove Beyonceine pjesme

Beyonce

 Verizon/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Verizon/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Ne puštamo Beyonce na KYKC-u jer smo stanica za country glazbu", to je odgovor koji je jedan obožavatelj velike pjevačice dobio od radija u Okladomi. Obožavatelji su odmah prozvali KYKC i optužili za rasizam i diskriminaciju, prenosi New York Post. "Odbijanje puštanja ovih pjesama izaziva zabrinutost oko stava postaje prema obojenim umjetnicima. Bilo namjerno ili ne, takvo djelovanje pridonosi narativu o rasnoj pristranosti unutar lokalne zajednice", napisao je jedan obožavatelj.

image

Beyonce

Michael Loccisano/Getty Images Via Afp

To je potaknulo odgovor glavnog menadžera S.C.O.R.E-a, Rogera Harrisa, koji je objasnio da KYKC ne pušta nove Beyonceine pjesme zbog veličine tržišta. Kazao je da se pjesma prvo mora probiti na tržištu da bi je oni počeli puštati. "Mi ovdje volimo Beyonce. Puštamo je na našim drugim postajama, samo ne na našoj jer je tek izašla", dodao je Harris.

Harris je rekao da KYKC prati trendove većih postaja pa ako pjesme budu uspješne na većim postajama u zemlji i na top listama, moglo bi postojati budućnost u kojoj će KYKC puštati dvije nove Beyonceine pjesme. "Ako netko nazove i zatraži Rolling Stonese na toj postaji, mi ćemo reći istu stvar", rekao je, objašnjavajući da je e-mail koji je obožavatelj dobio "standardni odgovor" na slične zamolbe.

image

Beyonce Renaissance turneja

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

A onda su počeli puštati njezinu pjesmu "Texas Hold ‘Em". "Stiže mnogo poziva za Beyoncein ‘Texas Hold ‘Em‘. Ide za nekoliko minuta", napisali su na X-u. Obožavatelji su ipak dobili svoje. Riječ je o pjesmi koja će biti na "Renaissance Act II" albumu kojeg će popularna pjevačica izbaciti 29. ožujka.

"Recimo samo da je Beyonce na putu da šokira svijet. Pustit ću vam na maštu da odlučite što to znači", kazao je producent Killah B za medije. Obožavatelji nagađaju o čemu se radi pa se nadaju nekim starim suradnjama kao što je ona s Lady Gagom, ali i nekim novim suradnjama kao na primjer s Taylor Swift.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:24