UNOSAN BIZNIS

‘Radila sam u ratnom zrakoplovstvu, a sad konobarim u bikiniju. A kad im ovo kažem, odmah mi daju veće napojnice‘

‘Znala sam im reći da sam služila u vojsci kako bih dobila veće napojnice, to svaki put upali‘

Cheyanne Long

 Instagram/TikTok/Cheyanne Long/

Cheyanne Long ima 23 godine, živi u Kaliforniji i hvali se kako sada kao konobarica koja goste poslužuje u bikiniju zarađuje više nego dok je služila u američkom zrakoplovstvu. Otkrila je za The New York Post da dobiva ‘veće napojnice‘ kada njezini gosti saznaju da je služila svojoj zemlji.

Dodala je i da najčešće krivo prepostave da je izbačena iz vojske ili da je služila samo nekoliko mjeseci. Long objašnjava da je služila u zračnim snagama čak četiri godine te je bila stacionirana u zračnim bazama Lackland i Long Angeles.

image

Cheyanne Long

Instagram/Cheyanne Long/

"Nikada nisam upala ni u kakve nevolje kroz osnovnu obuku sve do isteka mog ugovora. Ja sam općenito dobra djevojka", govori Long.

No, odlučila je usporediti svoj "cijenjeni" posao u vojsci sa svojim "necijenjenim" zanimanjem konobarice u bikiniju u jednom videu na TikToku. Iako priznaje da joj nedostaje njezin ‘dvostruki‘ život, čini se da se vrlo dobro zabavlja i u oskudnim kupaćim kostimima.

@shyshypan Miss my lil double life respected ???vs unrespected job??? #military #bikinibarista ♬ Fortunate Son

"Znala sam im reći da sam služila u vojsci kako bih dobila veće napojnice, to svaki put upali", priznala je u jednoj od snimki na TikToku.

Inspirirana karijerom pokojne Anne Nicole Smith, Long je odlučila postati striptizeta. Ali to nije išlo onako kako je planirala - tri su je striptiz kluba odbila, a ona nije mislila da je to uopće moguće. Osjećala se, kako kaže, poraženo zbog toga te je nakon toga pokušala prodavati alkoholna pića na boce u noćnim klubovima, ali je ‘mrzila to i odustala od tog posla‘.

@shyshypan

Too many shots already LMAO

♬ original sound - Shyshypan

Kad ju je konačno Distractions Lounge zaposlio, pronašla je idealan posao za sebe. Sada "štedi novac, zabavlja se na poslu i ide na glumačke audicije", rekla je za The Post.

“Čak imam mušteriju koja je napravila dvije košulje s mojim likom”, rekla je. "Stvarno se osjećam kao slavna osoba dok radim tamo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:20