NOVA KARIJERA

‘Radim kao domina i ponižavam muškarce za 20.000 $ mjesečno. Kupila sam si i nove grudi, o otkazu ne razmišljam!‘

Njezin dečko velika joj je podrška te podržava sve što ona radi, a Elizabeth je otkrila i s kakvim se klijentima susreće

Elizabeth Marie Chevalier

 Profimedia/

Manekenka koja je nekoć krasila naslovnicu Playboya sada zarađuje 16.000 funti (gotovo 19 tisuća eura) mjesečno ponižavajući muškarce na internetu kao domina.

Elizabeth Marie Chevalier kaže da se osjeća preporođeno otkako se vratila u industriju za odrasle, a u međuvremenu je postala plavuša te si je sredila grudi za gotovo 9000 eura.

29-godišnjakinja koja ima 3,8 milijuna pratitelja na Instagramu, dospjela je na naslovnice stranih medija prošle godine nakon što je izjavila da su muškarci zastrašeni njezinim dobrim izgledom. Unatoč njezinoj očitoj ljepoti, influencerica i bivša Playboyeva zečica otkrila je da joj nije lako ići na spojeve s muškarcima te da ima problema sa samopouzdanjem.

image

Elizabeth Marie Chevalier

Jam Press/@?marieechev/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/@?marieechev/mega/the Mega Agency/profimedia

No, odlučila je poraditi na tome tako što se priključila platformi za odrasle, OnlyFans, te je uložila u svoj novi izgled. Grudi je povećala s D košarice na E košaricu, počela je snimati vruće fotografije i videe te se ‘bacila‘ na ponižavanje muškaraca koji žele da ih se ponižava i postala online domina. Sve to priskrbilo joj je zaradu od 20 tisuća dolara mjesečno.

"Kao da sam ponovno rođena! Moj novi izgled je vrlo provokativan, osjećam se drugačije i definitivno sada privlačim puno više muške pozornosti. Muškarci mi sada plaćaju da im ocijenim ku*** i da ih ponižavam. Volim biti dominantna i nije mi problem vikati na muškarce, to je pomalo katarzično kad mogu istresti sve svoje frustracije na njima", priznaje Elizabeth.

Ona živi u Los angelesu sa svojim dečkom, Tonyjem Santorom, svoj posao vidi kao način na koji može priuštiti muškarcima da si daju oduška i prepuste kontrolu ženama. OnlyFans model kaže da je većina njezinih klijenata dobrostojeća te je više nego sretna što im može pomoći da ostvare svoje fantazije.

"Nikada ih ne ismijavam i ponižavam iz nekog osobnog gledišta, samo im ispunjavam njihove fantazije i dajem im ono što žele, naravno, sve dok god me plaćaju. I to uvijek bude zabavno. Na primjer, imala sam jednog tipa koji je imao jako mali penis i želio je da ga posramim i ocijenim, da mu dam nisku ocjenu. Tražio je da ga zovem ‘patetičnim i bezvrijednim tipom s malim ku***‘. Također me zamolio da mu pustim pjesmu ‘Short D**k Man‘ da svira u pozadini. To je bilo tako smiješno, nisam se mogla prestati smijati. Nije mi čudno biti zločesta prema takvim muškarcima; zapravo volim to jer ih to čini sretnima, a i mene veseli", objasnila je.

Osim što često žele da im vrijeđa veličinu penisa, njezini klijenti također često traže da snima videe u kojima ih ponižava, a onda neki od njih to šalju svojim partnerima.

"Neki muškarci su me pak tražili da snimim videe u kojima ponižavam njihove djevojke, mislim da se pale na tu ljubomoru među ženama. Često im moram snimati glasovne poruke u kojima govorim stvari tipa - ‘tvoj muškarac je sada moj‘ ili ‘seksala sam se s tvojim dečkom prošle noći‘. To je pomalo ironično jer sam ja privatno uvijek na strani djevojaka. Ovo što radim uopće nisam ja i da sam ja na mjestu tih žena, ne bih bila sretna da mi moj muškarac to radi. No, gledam na to kao na dio mog posla, a takvih zahtjeva ima puno", objašnjava i dodaje da to ne smeta baš svim partnericama njezinih klijenata.

"Neke djevojke to iskoriste za igranje uloga u krevetu sa svojim partnerima ili pak prakticiraju otvorene veze ili neku vrstu poliamorije", dodaje.

image

Elizabeth Marie Chevalier

Twist/Instar Images/Profimedia/Twist/instar Images/profimedia

Također je ispričala kako je jednom bila pozvana da se pridruži jednome paru u BDSM igricama.

"Razgovarala sam s jednim tipom putem FaceTimea, a on je bio odjeven kao rob, dok je s njim u sobi bila još jedna domina. Samo sam joj trebala reći što da mu radi i mučiti ga, to je bio timski rad, obje smo bile plaćene za to. Također sam imala neke muškarce koji su se odijevali u služavke i šminkali se, koji su željeli da im se naređuje", ispričala je.

Elizabeth također ima posla i s muškarcima koji vole financijsku dominaciju, ali i s muškarcima koji imaju fetiš na stopala.

"Mnogi muškarci traže me uobičajene stvari poput fotografija stopala, ali neki znaju biti vrlo konkretni. Ima ih dosta koji se pale na dominaciju u financijskom smislu - od njih samo zahtijevam isplatu i odmah mi šalju novac", objašnjava.

Sve u svemu, Elizabeth voli svoju novu karijeru i ne misli stati s poslom u skorijoj budućnosti. Njezin dečko također joj pruža veliku podršku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:35