NIJE NEPOZNATA

Ralph Fiennes viđen u društvu nove žene: Otkriveno tko je misteriozna plavuša s kojom se šeće ruku pod ruku

Prilično je intrigantno što je nosila zaručnički prsten tijekom šetnje Rimom s Fiennesom

Ralph Fiennes

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tajanstvena plavuša s kojom je slavni glumac Ralph Fiennes snimljen prije nekoliko dana, kako ruku pod ruku šeće Rimom, napokon je dobila i ime, a radi se Ameliji Richards, ne posve nepoznatoj u britanskom visokom društvu. Naime, nova družica 60-godišnje glumačke zvijezde još do nedavno je bila u više od deset godina dugoj vezi sa 61-godišnjim Jamesom Lindsayjem, sinom najbolje prijateljice kraljice Camille.

"James i Amelia prekinuli su prije koji dan. On je spakirao njezine stvari iz njihova doma u Oxfordshireu prošli tjedan. Ona je počela provoditi više vremena u inozemstvu. James je očajan zbog prekida", ispričao je prijatelj Amelijinog bivšeg partnera za Mail Online.

image

Ralph Fiennes

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Par koji je bio stalno prisutan na londonskoj društvenoj sceni, uglavnom je živio na Jamesovu pet milijuna funti vrijednom seoskom imanju u Cotswoldsu. On je putopisac i fotograf, sin Lady Amabel Lindsay, kćeri devetog grofa od Hardwicke.

Lady Amabel prijateljica je Camille Parker-Bowles desetljećima, a Jamesove kraljevske veze uključuju i to da je 18 godina bio povjerenik Zaklade Tusk, čiji je pokrovitelj princ William. Amelia je pak direktorica tvrtke Letters Live, koja organizira događanja na kojima povijesna pisma čitaju poznate ličnosti.

Ipak, prilično je intrigantno što je Amelia nosila zaručnički prsten tijekom šetnje Rimom s Fiennesom, koji u talijanskoj prijestolnici snima film ‘Conclave‘, adaptaciju najprodavanijeg romana Roberta Harrisa.

Fiennesov glasnogovornik odbio je komentirati glumčevo prijateljstvo s Ameliom, no zvijezda filmova "Engleski pacijent" i "Schindlerova lista" dosad je imao prilično buran ljubavni život. Bio je u braku s 59-godišnjom glumicom Alex Kingston, no ostavio ju je 1997. zbog druge glumice, Francesce Annis, koja je od njega bila starija 17 godina. Nakon više od deset zajedničkih godina, par se razišao zbog njegove navodne afere s rumunjskom pjevačicom, 42-godišnjom Corneliom Crisan. Zatim se suočio s ne baš ugodnom situacijom u kasnim 2000-im kada je stjuardesa koja ga je zavela u Quantasovu mlažnjaku priznala da je ranije radila kao prostitutka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:01