SVJETSKI MEGA CAR

Rambo Amadeus nastupa uskoro u Zagrebu: ‘Cijene karata idu i do 75 milijuna kuna! Evo što sve dobivate za to‘

Uz svaku cijenu karte na službenoj stranici Eventima stoji obrazloženje, odnosno raščlanjeno je što sve dobivate kupnjom određene karte

Rambo Amadeus

 Ivana Nobilo/Cropix

Rambo Amadeus, Svjetski Mega Car, će 2. prosinca održati koncerti u Tvornici kulture te su karte puštene u prodaju. No, ovo nije bilo kakva prodaja karata. Cijene za ovaj koncert kreću se od 120 kuna pa sve do, pazite sada, 75 milijuna kuna.

Uz svaku cijenu karte na službenoj stranici Eventima stoji obrazloženje, odnosno raščlanjeno je što sve dobivate kupnjom određene karte. Tako primjerice kupnjom karte od 190 kuna dobivate takozvani Fan pit ulaz, odnosno stojite u prvim redovima do ograde te imate "Mogućnost potpisivanja CD-a, majici...DEBELIM FLOMASTEROM". Za 600 kuna na službenoj stranici Eventima stoji iduće: "Ograđeno, fino, bez gužve, odličan pogled na binu, malo uzvišeno, s osiguranim konobarom".

U svojoj osebujnoj ponudi, Rambo Amadeus nudi i Ultimate VIP ulaznicu koja košta nevjerojatnih 12 tisuća kuna. "1 ulaznica vrijedi za 4 osobe, dozvoljen pristup od tonske probe do odlaska na fajrunt, s osiguranim ulaskom na neki eventualni TULUM ili PRIVATE PARTY poslije. Dato mi je do znanja da se u backstageu treba pridržavati rigoroznih pravila bontona i lijepog ponašanja. Piće je besplatno u neograničenim količinama, međutim, tko izgubi kontrolu nad sobom, gubi pravo boravka u backstageu. Rambo Amadeus se zalaže za rodnu ravnopravnost i spolni identitet, pa ćemo nastojati da u backstageu bude jednak broj ljudi koji se izjašnjavaju, oblače i ponašaju kao muškarci i onih koji se izjašnjavaju, oblače i ponašaju kao žene", Stoji u objašnjenju na stranici Eventima.

Kako bi stvar postala još bolja, Rambo Amadeus nudi i opciju Strategic Partner karte, i to za cijenu od vrtoglavih 75 milijuna kuna. U obrazloženju stoji sljedeće: "Strateški partner, postaje vlasnik 50 % svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava, koje po zakonu o intelektualnoj svojini vrijede još 70 godina poslije smrti autora, kao i 49 % vlasništva svih budućih koncerata". Također, stoji kako je ova ulaznica dostupna na upit.


Ako imate gradsku priču, javite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:44