‘NISI MI TI MAMA‘

Rasizam na crvenom tepihu? Pjevačica prekinula šutnju o incidentu u Cannesu, otkriveni detalji svađe sa zaštitarkom

Stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je što je Kelly zapravo rekla tijekom burne interakcije

Kelly Rowland u Cannesu

 Antonin Thuillier/Afp

Pjevačica Kelly Rowland prekinula je šutnju o incidentu s crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu, čija je snimka vrlo brzo obišla svijet.

image

Kelly Rowland u Cannesu

Julie Edwards/avalon/profimedia/Julie Edwards/avalon/profimedia

Ova 43-godišnja bivša članica Destiny‘s Childa je tvrdila da postoje druge žene koje nisu izgledale poput nje, a koje su tretirane drugačije.

- Žena zna što se dogodilo. Znam što se dogodilo - rekla je i dodala kako i ona "ima granicu i to je to".

- Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu - dodatno je pojasnila što se dogodilo kada je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio", u crvenoj lepršavoj haljini. Tada su mnogi primijetili da se posvađala s članicom osiguranja.

Naime, zaštitarka je podigla ruku kako bi je odvela do mjesta događaja, a Kelly je reagirala podosta bijesno. Podigla je prst kako bi opomenula ženu pred gomilom prisutnih. U toj situaciji, činilo se da zaštitarka mahnito odgovara Kelly, koja se oštro okrenula i nastavila svoju tiradu dok se penjala ostalim stubama.

image

Kelly Rowland u Cannesu

Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia/Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia

Inače, stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je što je Kelly zapravo rekla tijekom burne interakcije s Francuskinjom.

Tvrdi da je interakcija započela kad joj je zaštitarka stala na haljinu, na što joj je Kelly odgovorila: "U redu je". Međutim, članica osiguranja je onda rekla još nešto, što je izazvalo veliku promjenu raspoloženja kod Kelly koja ju je upozorila da ne razgovara tako s njom.

- Nisi mi ti mama - vikala je.

image

Kelly Rowland u Cannesu

Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia/Eventpress Kochan/imago Stock&people/profimedia

Izvori bliski pjevačici otkrili su da je do svađe došlo jer su članovi osiguranja bili agresivni.

- Osobe kojima je posao pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Kelly je to pokušala ignorirati. Prekipjelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavatelje i pomagala paparazzima da je slikaju - rekli su za Daily Mail, te dodali da pjevačicu nije briga hoće li ispasti diva jer se zalaže za sebe i postavlja jasne granice.

image

Kelly Rowland u Cannesu

Antonin Thuillier/Afp

Doduše, ovo nije jedini iznenađujući potez Kelly Rowland u posljednje vrijeme. Pjevačica je ranije u veljači napustila gostovanje u showu "Today". U početku se vjerovalo da nije bila zadovoljna garderobom, ali u međuvremenu su izvori potvrdili da je napustila show zbog nepoštovanja suvoditeljice, koja ju je "agresivno" ispitivala o nekadašnjoj kolegici Beyonce, umjesto o novom filmu koji je trebala promovirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 18:29