KRAJ ‘URAGANKI‘

Raspala se popularna grupa koja je prošle godine predstavljala Srbiju na Eurosongu: ‘Nisu se slagale...‘

Djevojke će odraditi zakazane koncerte i turneju, a onda idu u solo vode

Grupa Hurricane

 Sander Koning

Popularna srbijanska grupa Hurricane se razišla i djevojke uskoro planiraju solo karijeru, piše Blic. Iako su prije nekoliko dana izbacile novu pjesmu, prošlogodišnje srpske predstavnice na Eurosongu odlučile su se razići.

Već neko vrijeme nagađa se o raspadu popularnih "Uraganki", a sada je to i potvrđeno. Kako je za Blic otkrio izvor blizak grupi, bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi.

- Treba nekad i prekinuti određenu suradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizirali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo točku na zajednički rad. U narednih nekoliko mjeseci družit ćemo se i uživati s publikom kroz pjesmu i glazbu, preko koje smo i komunicirali svih ovih pet godina, potvrdile su članice grupe u službenom priopćenju.

- Njih tri jednostavno više nisu mogle izdržati zajedno. U pitanju je sudar tri postupno različita karaktera koji su itekako utjecali na cijelu atmosferu u grupi, rekao je izvor za Blic.

Grupu Hurricane čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, a djevojke će odraditi ljetnu turneju i zakazane nastupe, nakon čega će se razdvojiti.

- Imaju ugovor s menadžerom do rujna i onda su odlučile da ga neće obnavljati. Generalno se njih tri nisu najbolje slagale pa je to utjecalo i na to da posao ne funkcionira najbolje i da dođe do razdora. Za tri mjeseca grupa Hurricane će biti prošlost i one će se iskušati u solo karijerama, tvrdi izvor.

Iako su se ranije više puta pojavila nagađanja da djevojke nisu u dobrim odnosima, one to nikada nisu komentirale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 19:52