SLAVNI PREKID

Raspala se veza zvjezdanog para: ‘Nije zabrinut, bit će još supermodela u budućnosti‘

Izvori bliski TMZ-u tvrde da se njihova veza raspala bez drame i skandala

Irina Shayk i Tom Brady

 Profimedia/

Bilo je kratko, ali nedovoljno slatko da bi potrajalo. Tom Brady i Irina Shayk više nisu zajedno, piše TMZ koji ne navodi konkretni razlog kraha vruće romanse bivšeg 46-godišnjeg prvaka NFL-a i 37-godišnje manekenke.

Izvori bliski TMZ-u tvrde da se njihova veza raspala bez drame i skandala, te da se posljednjih tjedana nisu ni viđali. Irina je bila u New Yorku, Tom u Miamiju, a premda su, uvjetno rečeno, boravili u istom dijelu svijeta, baš ništa nisu napravili da se spoje, odnosno sretnu. Kao definitivni dokaz da je ljubavi kraj, mediji ističu i to što je Irina nedavno na mrežama objavila fotografiju svog nekadašnjeg dragog, glumca Bradleya Coopera...

image

Irina Shayk

Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Daleko se sada čini srpanj, mjesec u kojem se doznalo da su Irina i Tom skupa, jer tada su golupčići uhvaćeni kako se ljube u automobilu nakon što su zajedno prespavali u Los Angelesu. No već u rujnu se počelo nagađati kako se ruska manekenka ipak ponovo vidi u vezi s Bradleyem, s kojim ima 6-godišnju kćerkicu. Ima i onih koji misle kako je Irina zapravo iskoristila Toma jer je Bradleya željela napraviti ljubomornim i tako ga vratila.

Drugi pak govore kako je vezi manekenke i sedmerostrukog prvaka Super Bowla (koji se prošlog listopada razveo od manekenke Giselle Bundchen), presudila njegova odluka da ne želi njegovati ozbiljnije ljubavne odnose.

- Brady sada nije zainteresiran za ozbiljne ljubavne odnose. Njegov prioritet su djeca i posao - objasnili su medijima prijatelji sportaša i dodali kako ne brinu za njega:

- Bit će još supermodela u Tomovoj budućnosti - kažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:29