BRAČNI KAOS

RASTALI SE U SAMO 14 SEKUNDI Cheryl Cole bivšeg supruga okrivila da je zbog njega naglo smršavjela i bila pod stresom, trudna je s članom boy benda?

 Getty Images / Getty Images

Cheryl Cole, engleska pjevačica koja se proslavila 2002. godine kao članica benda Girls Aloud, službeno je okončala i drugi brak.

Naime, nakon što se rastala od nogometaša Ashleyja Colea, u srpnju 2014. udala se za Jeana Bernarda Fernandeza Versinija poslije samo tri mjeseca veze. No, u četvrtak ujutro na sudu u Londonu i ovo bračno poglavlje je završeno i to u samo 14 sekundi.

Nijedna strana nije bila prisutna. Smatra se da su bivši supružnici već ranije dogovorili sve uvjete razvoda, a pretpostavlja se da će Cheryl zadržati svih 20 milijuna funti svog bogatstva.

U papirima koji su podneseni sudu Cheryl se požalila na nerazumno ponašanje sad već bivšeg supruga što je, kako je navela, kod nje dovelo do stresa i gubitka kilograma, a pjevačica je šokirala sve kad se prošle godine u 'X Factoru' pojavila mršavija no ikad.

- Cheryl je laknulo što napokon može dalje krenuti sa svojim životom. Prošle godine joj je bilo užasno teško. Ona je sad potpuno drugačija osoba - tvrdi izvor.

Da su se Cheryl i Jean razišli objavljeno je u siječnju. Par je zadnji put zajedno viđen u listopadu prošle godine. U braku su bili samo 18 mjeseci.

Cheryl je trenutačno u vezi s deset godina mlađim Liamom Payneom, članom benda One Direction. Počeli su izlaziti već u prosincu prošle godine, no s ljubavi su izašli u javnost tek u veljači. Prvi put su se upoznali još 2008. kad je Liam kao 14-godišnjak stigao na audiciju u 'X Factor'.

Prema napisima u stranim medijima, par čeka i svoje prvo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:45