DANNY DEVITO I RHEA PERLMAN

RASTAVA VRIJEDNA 140 MILIJUNA DOLARA Legendarni glumački par odlučio je okončati brak nakon 34 godine, ovaj puta zauvijek

 REUTERS / REUTERS

Četiri godine nakon njihovog zadnjeg prekida, Danny DeVito i Rhea Perlman, opet su se odlučili razići no ovaj put zauvijek, piše Radar Online.

Iako je Rhea još prije mjesec dana Dannyja na Twitteru nazivala svojim mužićem, par koji je u braku 34 godine, vodi odvojene živote i raspravlja o rastavi vrijednoj 140 milijuna dolara.

Razlog kraju braka navodno je Dannyjeva sklonost izvanbračnim izletima, pa je tako nedavno snimljen s plavokosom ljepoticom Sandrom Seeling, direktoricom Međunarodnog festivala španjolskog filma.

- Danny i Rhea već neko vrijeme vode odvojene živote, a čini se da će to tako i ostati. Razlog zbog kojeg nisu obavili odluku o tome jer nisu htjeli uzrujati svoje troje već odrasle djece - govori izvor.

Prošle godine su već prodali raskošno imanje na Beverly Hillsu za 28 milijuna dolara, a sljedeća na redu je njihova kuća u Malibuu. Danny i zvijezda serije 'Kafić 'Uzdravlje'' vjenčali su se 1982. godine, a prvi ozbiljan bračni problem imali su 2012. kada se glumac navodno spetljao s kolegicom s kojom je tada radio na predstavi. Već tada se pričalo da je sklon varanju na setovima filmova na kojima je radio.

- Rhei je sada napokon prekipjelo i želi okončati njihov brak - govori izvor i dodaje da još nisu podnijeli zahtjev za rastavu, ali da je to samo pitanje vremena.

- Rhea Dannyja i dalje voli, ali je napokon shvatila da se neće nikada promijeniti - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:17