BURAN ODNOS

Rat nekadašnjih supružnika i dalje traje: Bivša supruga dobila trogodišnju zabranu prilaska poznatom glumcu

Tvrdio je da mu bivša supruga nastavlja stvarati probleme i želio je dodatne odredbe dodane postojećoj zabrani prilaska

Ioan Gruffudd i Alice Evans

 Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Velški glumac Ioan Gruffudd nada se da će nova zabrana prilaska njegovoj bivšoj supruzi, glumici Alice Evans, s kojom se burno razišao u ožujku 2021., stati na kraj njihovim nesuglasicama. On je sada uspio ishoditi trogodišnju zabranu prilaska.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Crystal Pictures/Profimedia

Glumac je prije toga u veljači dobio privremenu zabranu prilaska za Evans, majku njegovih dviju kćeri 12-godišnje Elle i 8-godišnje Elsie, tvrdeći da je bio preplavljen njezinim porukama i verbalnim prijetnjama.

Sada je američki sudac potvrdio da su uvedena stroža ograničenja, uključujući i presudu kojom se Evans sprječava da odaje privatne tekstualne poruke njihove djece.

- Ioan nije imao izbora nego započeti svoju pravnubitku s Alice, kaže izvor.

- Postajala je sve nestabilnija i naizgled namjeravala uništiti njegovu karijeru. Nada se da će tome stati na kraj, dodaje.

Gruffudd je bio prisutan na sudu u Los Angelesu kako bi svjedočio u vezi zabrane prilaska zbog nasilja u obitelji, dok se Evans nije pojavila. Kako stoji u novim sudskim dokumentima, glumac je izjavio da mu bivša supruga nastavlja stvarati probleme te želi dodati dodatne odredbe postojećoj zabrani prilaska koju je zatražio za nju.

Osim toga, nju je zatražio da ne objavljuje javno njegove tekstualne poruke, kao ni tekstualne poruke njihove djece, ili bilo koju drugu komunikaciju s njim, na društvenim mrežama.

Također je zatražio od suca da naredi glumici da ne kontaktira njegovog poslodavca niti daje omalovažavajuće izjave o njemu njegovim poslodavcima.

Dalje u sudskim dokumentima stoji kako je Gruffudd rekao da, otkako je zabrana prilaska uvedena, Evans je ‘koristila svoje profile na društvenim mrežama kako bi nastavila uznemiravati, prijetiti i remetiti mir njega i njegove djevojke, Biance Wallace‘.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Valery Hache/Afp/Profimedia

Prošloga mjeseca, glumica je podijelila snimku zaslona na kojoj se čini da se odnosi na razgovor između Gruffudda i jedne od njegovih kćeri, za koju se smatra da od njega traži da potpiše papire koji bi joj omogućili da ostane u svojoj školi, a koju je objavila usred optužbi da joj je prestao plaćati školarinu.

U međuvremenu je na svom Instagram profilu napisala kako nema novca.

- Odustala sam od karijere jer sam željela da ljubav moga života ima nevjerojatnu karijeru i zbog toga je većinu vremena odsutan. A ja sam stisnula zube i prošla kroz to. Nedostajao mi je posao, ali nisam željela da prođe ni dan, a da ne vidim svoje dvije nevjerojatne djevojke, napisala je.

Prozivajući Gruffudda i njegove navodne navike trošenja, nastavila je: "On još uvijek pokušava uništiti moje ime, ispunjavajući peticiju za peticijom. Usuđuje se reći da sam ja ‘loš roditelj‘?", nastavlja.

- Pogledajte njegov intervju za Guardian iz 2020. Pitajte moju djecu. Kao i bilo koga tko nas poznaje. Nazivaju me ‘lošim roditeljem‘ kada sam se odrekla svega za njih, i ne spavam noću, i brinem kako ih nahraniti, provjeravam njihovo zdravlje, vodim ih zubaru, dodala je.

- Sada će neki od vas pomisliti ‘Pa zašto ona nastavlja s objavama na Instagramu kada će je njegovi odvjetnici ubiti zbog toga?‘ Ali razmislite o tome. On troši novac koji je trebao ići na obrazovanje djevojaka, sport, fakultet, na korištenje odvjetnika da mi začepi usta. Nemam taj novac, a ne vjerujem ni u korupciju TRO-a da ušutka nekoga kada pokušava reći svoje. On to može reći. On je počeo lagati o tome da sam loš roditelj (Nisi mogao dalje od istine.), stoji u objavi.

- A ja? Prijete mi novčane kazne i zatvor ako kažem svoju istinu o tome što se stvarno događa. A sve što imam su društvene mreže jer si ne mogu priuštiti odvjetnika. Nije li to mikrokozmos bogate i siromašne Amerike? Vjerojatno ću ići na sud zbog objave ovoga. (Još jedan primjer načina na koji se ponaša prema svojoj djeci), dodala je glumica.

- Možda bi ga mogli pohvaliti jer je učinio pravu stvar. Zbog prolaska kroz sudove. Možda će mi oduzeti djecu (sretno s tim, stari), napisala je.

Prethodnoga mjeseca u lipnju, Evans je tvrdila da je ostala bez novca u objavi u kojoj je podijelila video svoje kćeri.

- Potpuno sam bez novca za hranu i račune i upravo sam saznala da nam je netko sinoć pokušao razvaliti vanjska vrata!, napisala je na svom Instagram profilu.

Gruffudd i Evans upoznali su se na snimanju ‘102 Dalmatinca‘ 2000. godine i vjenčali sedam godina kasnije.

image

102 Dalmatinca, film koji je povezao posvađane partnere.

Mary Evans Picture Librar/Profimedia

Velški glumac podnio je zahtjev za razvod u ožujku 2021. navodeći nepomirljive razlike kao razlog za razvod.

Dokument, koji je podnesen Vrhovnom sudu u Los Angelesu 1. ožujka, otkrio je da se bivši par razveo na Novu godinu, mjesec dana prije nego što su izašli u javnost sa svojim statusom veze.

Gruffudd je objavio prvu fotografiju s novom djevojkom Biancom prošloga listopada te uz nju napisao sljedeće: ‘Hvala ti što si me ponovno nasmijala.‘

Evans je bijesno reagirala te napisala na svom Instagram profilu: ‘Tako je ispalo da je moj muž, nakon što mi je dvije godine govorio da sam loša osoba, da nisam uzbudljiva, da se više ne želi seksati sa mnom, već tri godine u vezi iza mojih leđa.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:18