DOLAZE I U HRVATSKU

RAT ZA PRESTIŽ: KOJE DRŽAVE LJETI NAJVIŠE PRIVLAČE SVJETSKE CELEBRITYJE Mediteranska utrka: Tko će imati najviše superslavnih gostiju

 
 Profimedia

Temperature lete u nebo, a na Mediteranu sve blista od zvijezda - ljudi iz svijeta showbizza, glumice, modeli, pa sportaši i biznismeni privlače poglede na plažama i u restoranima, u trgovinama i na palubama raskošnih jahti. Prestižni gosti odlična su reklama, privlače nove prestižne goste, a na top listi ovogodišnjih najdražih destinacija slavnih predvode obale Italije, Francuske, Grčke, Španjolske i Hrvatske.

Otkuda god dolazili uvaženi gosti, u opuštenom okruženju, čak i oni koji inače nisu skloni dijeliti privatne trenutke s javnošću, na društvenim mrežama objavljuju fotografije i filmiće s odmora.

Čari Mikonosa

Ove godine vrijeme odmora slavnih u Hrvatskoj započelo je s Christianom Ronaldom - još krajem travnja nogometaš je otvorio sezonu kupanja u Dubrovniku. Nakon njega, mnoga su poznata lica prošetala našom obalom - od pjevača Jona Bon Jovija, koji je nekoliko dana proveo krstareći jahtom Rarity južnim Jadranom, preko supruge i kćeri Sylvestera Stallonea na luksuznom brodu Meira, do komičara Willa Farella i milijardera Billa Gatesa te repera Ludacrisa, koji je obitelj doveo na odmor na Korčulu.

Mnogi tijekom odmora obiđu više zemalja na Sredozemlju. Tako je Ronaldo, nakon Hrvatske, s obitelji bio na jugu Francuske. Baza mu je bio St. Tropez, gdje mu se nakratko pridružio i prijatelj Miguel José Paixão dos Santos.

FOTOGALERIJA: Superslavni gosti na Mediteranu

Na francuskoj obali odmarali su i Kate Moss i Sir Elton John sa suprugom Davidom Furnishem i sinovima Zacharyjem i Elijahom, glumački par Goldy Hawn i Kurt Russel, Christine i Frank Lampard te Salma Hayek, koja je ovog ljeta provela mnogo vremena u Hrvatskoj, doduše, zbog posla.

Mnogi slavni energiju za jesen prikupljali su u Grčkoj. Najomiljenija desetinacija i ove im je godine bio otok Mikonos. Supermodeli Alessandra Ambrosio i Adriana Lima obožavaju taj grčki otok i vraćaju mu se iz godine u godinu. Ljubav je pukla kada su u pitanju njihove kolegice Bella i Gigi Hadid. Sestre su uživale na Mikonosu s prijateljicama sve dok njihova iznajmljena vila nije bila opljačkana. Tom Hanks je na grčkom otoku Antiparos proslavio svoj 63. rođendan.

Amalfijska obala

Izabel Goulart, brazilski model i zaručnica golmana Kevina Trappa, nakon Grčke se preselila u Italiju, u Positano. U to mjestašce na slavnoj amalfijskoj obali ovo su ljeto navratili i Sofia Vergara sa suprugom Joeom Manganiellom, model Shanina Shaik, Zoe Kravitz, Sophie Turner i Joe Jonas. Osim ovih zvijezda talijanska obala i otoci privukli su ovog ljeta još slavnih lica. Chrissy Teigen i John Legend odmarali su u Portofinu, kao i Eva Longoria sa suprugom Joseom Bastonom i sinčićem Santagom.

Kompletan klan reality zvijezda Kardashian - Jenner sunča se i krstari ovim dijelom Mediterana - Kourtney Kardashian pohvalila se desecima fotografija s izleta s djecom, a prije nekoliko dana na Sredozemlje je stigla i Kylie Jenner, najmlađa milijarderka u povijesti, koja s obitelji i prijateljima na luksuznoj jahti Tranquility slavi svoj 22. rođendan.

Španjolska

Ayda Field i Robbie Williams ovog su ljeta za odmor izabrali još jednu omiljenu desetinaciju slavnih, španjolski otok Formenteru. Taj, najmanji od balearskih otoka ugostio je i Shaquillea O’Neala, pilota F1 Nica Rosberga i njegovu suprugu Roger Taylor iz Queena te i Irinu Shayk. Jennifer Lopez, pak, kratko se odmorila na Malagi u Španjolskoj, između dva koncerta na svojoj turneji “It’s My Party”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:50