DRUGA STRANA PRIČE

Ray J prekinuo šutnju i progovorio o onoj snimci seksa: ‘Kim ju je objavila! Imali smo dogovor s njenom mamom‘

Navodno je Kim Kardashian sama objavila spornu snimku koju je držala u kutiji za cipele

Kim Kardashian

 Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivši dečko reality zvijezde Kim Kardashian, Ray J, s kojim je snimila planetarno popularnu snimku seksa koja ju je, na kraju, vinula u zvijezde, konačno je i sam progovorio o spomenutoj snimci.

Navodno je Kim sama objavila spornu snimku koju je držala u kutiji za cipele, a Ray J tvrdi da on nikada nije posjedovao nikakvu kopiju, saznaje Daily Mail.

Također inzistira na tome da nije učinio ništa od toga za što ga je ona optužila te ga je razbjesnila izjava da joj je 'zabijao dildo u stražnjicu' jer je zbog toga zvučao kao silovatelj, a to nije bilo točno.

U privatnoj poruci koju je poslala Ray J-u, Kim je napisala: "Ako si uzrujan zbog komentara o dildu, očito je da je to bio sarkastičan komentar i da sam se smijala kada sam to izgovorila."

"Sjedio sam u sjeni više od 14 godina, dopuštajući Kardashianima da koriste moje ime, da iskorištavaju moje ime, da zarađuju milijune dolara tijekom desetljeća i pol govoreći o temi o kojoj zapravo nikada nisam govorio. Nikad nisam ništa otkrio. Nikada u životu nisam pustio tu snimku u javnost. Uvijek je to dogovor i partnerstvo između Kris Jenner, Kim i mene i bili smo partneri od samog početka otkako je krenula cijela priča s tom snimkom", rekao je Ray J.

On i Kim prohodali su 2002. kad su imali 21 godinu, a sporna snimka seksa nastala je iste godine, na njezin rođendan. U javnost je procurila 2007. godine, a sve ostalo je povijest.

Ray J, koji danas ima 41 godinu, rekao je za Daily Mail da je objavljivanje snimke bila njegova ideja i da je predložio to Kim nakon što su vidjeli kako je Paris Hilton porasla popularnost nakon što je procurio njezin filmić s Rickom Salomanom.

I dok Kim tvrdi da to nije htjela učiniti, Ray J tvrdi da je upravo ona prihvatila tu ideju i angažirala svoju 'momager' Kris Jenner da organizira izdavanje video snimke putem Vivid Entertainmenta.

Ugovor koji su potpisali Ray J i Kim odnosio se na tri videa, uključujući dvije snimke seksa, jednu iz hotela u Meksiku, jednu iz Santa Barbare te treću koja se navodi kao uvod za snimku nastalu u Meksiku. Na kraju je samo snimka iz Meksika procurila u javnost, a Ray J tvrdi da se sve nalaze u kutiji za cipele ispod Kimina kreveta.

"Ona ih je sve zadržala - morala je pronaći snimku seksa iz Caba i predstaviti je. Tijekom cijele naše veze nikada je nisam posjedovao. Nijedna od njih nikada se nije nalazila u mojoj kući - bile su kod nje", rekao je Ray J.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:24