NEZADOVOLJNA JE

Razmažena kći multimilijunaša u mjesec dana dobila četiri ‘bijesna‘ auta: ‘Što još da učinimo da usrećimo tu curu?!‘

‘Znam gdje je ona jedino kad dobijem upozorenja koja mi govore koliko je i gdje novca potrošeno‘, kazao je bogataš

Gay roditelji kupili kćeri četvrti auto u mjesec dana

 Screenshot TikTok

Otac multimilijunaš u mjesec je dana svojoj kćeri kupio četiri automobila, ali ne svidi joj se svaki put njegov odabir, prenosi Mirror. Za jedan je ‘bijesni‘ auto Saffron Drewitt-Barlow rekla da je to "auto za bakice". Kći je to prvih britanskih gay očeva, bivšeg para Barrieja i Tonyja. Navodno je u roku od četiri tjedna odbila dva automobila i bila nezadovoljna kada joj je otac ponudio Mercedes.

Barrie Drewitt-Barlow, koji je navodno težak 200 milijuna funti i ima osmero djece, otkrio je na svom Instagramu da je kćeri poklonio Mercedes GLE coupe vrijedan 232.000 funti nakon što je odbila Range Rover, ali i Mercedes-AMG GLE 53 vrijedan 100.000 funti.

"Čim ga je vidjela, zamrzila ga je", rekao je Barrie u epizodi emisije "Rich House Poor House". "Doslovno ne znam što još možemo učiniti da usrećimo tu djevojku", dodao je pa objasnio da je ona jedna od "najskupljih" u kući. "Znam gdje se nalazi jedino kad dobijem upozorenja od Amexa (American Expressa) na svoj mobitel pa mi tamo piše koliko je i gdje novca potrošeno", objasnio je Barrie.

image

Barrie Drewitt-Barlow

Instagram/Barrie Drewitt-barlow/

"Saffron ima tendenciju da želi najbolje od svega i zbog toga je imala mnogo različitih automobila u posljednjih nekoliko godina. Rekao sam da su ovo opasni automobili, oni su stvarno super brzi i brine me što ih ona vozi, a da uopće ne razmišlja o tome", objasnio je bogataš. Saffron je u jednoj emisiji priznala da može trošiti koliko god želi novca te da su je drugi često nazivali razmaženom. "Tijekom godina ljudi su govorili da sam razmažena, ali stvarno cijenim sve što imam", kazala je.

Ona je sada udana i ima kćer Marinu, vlasnica je vlastite kozmetičke tvrtke, a jednom je otkrila da je na estetske zahvate potrošila 72.000 funti. No, ne troši novac samo na sebe, razbacuje se i kada je u pitanju darivanje obitelji i prijatelja. Za jedan je Božić potrošila 33.000 funti na poklone.

Inače, Barrie i njegov bivši suprug Tony bili su prvi homoseksualni par u Ujedinjenom Kraljevstvu koji je dobio djecu putem surogat majčinstva i od tada su zaradili milijune kroz svoj posao. Superbogati biznismen živi u ogromnoj kući na 10 jutara zemlje na Floridi u SAD-u sa svojih šestero djece, dečkom, bivšim mužem i dečkom bivše supruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:25