SEKS SKANDAL

Razotkrivena mračna tajna uglednog voditelja: Napravio dijete striptizeti pa pobjegao

Blokirao je sve njezine brojeve i nestao nakon što je otkrio da je trudna, a striptizeta tvrdi da je varao i oko rezultata testa očinstva

Voditelj BBC-a napravio dijete striptizeti

 Afp/profimedia/

Oženjena zvijezda BBC-a, čiji se identitet i dalje skriva, našla se u velikom problemu nakon što je napravio dijete jednoj striptizeti, prije nego što ju je ostavio putem poruke i natjerao je da potpiše ugovor o povjerljivosti podataka.

Voditelj u udarnom terminu BBC-a i striptizeta viđali su se šest mjeseci nakon što su se upoznali u jednom noćnom klubu, a onda je on ‘blokirao sve njezine brojeve‘ i ‘nestao‘ nakon što je saznao da je trudna. Na kraju je navodno zanijekao da je on otac njezina djeteta i odbio je plaćati alimentaciju za kćerkicu, rekla je erotska plesačica za The Sun.

Ona također tvrdi da se njegov DNK test djelomično podudara, ali ne dokazuje u potpunosti da je on otac djeteta. Također sumnja da je on uključio svog rođaka u cijelu priču te ‘varao oko rezultata testa očinstva‘.

Nakon što je potpisala ugovor o povjerljivosti podataka, striptizeta ne smije govoriti o svojoj vezi sa zvijezdom BBC-a. Međutim, tvrdi da njezina kći, koja zna identitet svog oca, nije obuhvaćena tim ugovorom te ga može kontaktirati kad navrši 16 godina, ako će to htjeti.

image

BBC logo

Ben Stansall/Afp

"Radio je na showu u tom području grada kad sam ga upoznala u noćnom klubu. Došla sam do njega i pitala ga hoće li mi se potpisati na majicu", otkrila je plesačica, ali nije željela reći točan datum i lokaciju.

"Nasmiješio se, uzeo olovku i ispisao svoju poznatu krilaticu preko mojih grudi. Zatim me pitao za broj telefona i nazvao me nekoliko dana nakon toga", dodala je. Navela je i da su se našli ‘otprilike pet ili šest puta‘ tijekom šest mjeseci te da su posjećivali ‘penthouse apartmane svih lijepih hotela‘. Međutim, sve se promijenilo nakon što je ostala trudna.

"Čim sam mu rekla da sam trudna, rekao je da on ne može imati djecu i negirao je da je dijete njegovo. Zatim je blokirao sve moje brojeve, promijenio svoj - i nestao", otkrila je. Nakon toga je navodno kontaktirala svog odvjetnika i televizijskoj kući naloženo je da njihov zaposlenik napravi test očinstva.

"Sve se poklopilo. Mogli su bez ikakve sumnje reći da se rezultati podudaraju, ali nedovoljno da ga se proglasi ocem. Bila je to smiješna situacija - sugeriralo se da je u pitanju možda njegov brat, otac, ujak ili djed, ali ne i da je on otac djeteta", rekla je.

Također tvrdi da je BBC-jev voditelj prisustvovao DNK testu zajedno s muškim rođakom, unatoč ‘strogim pravilima‘ koja zabranjuju tako nešto.

"Nikada nismo uspjeli dokazati suprotno, ali mislimo da je njegov rođak koji je došao s njim odradio test umjesto njega i pomogao mu da vara s rezultatom", ustvrdila je striptizeta. Upravo zbog tog neuvjerljivog rezultata testa, TV zvijezda nikada nije bila dužna plaćati alimentaciju za dijete. Također joj je tada naredio da potpiše ugovor o tajnosti podataka.

"Inzistirao je da ga potpišem jer me sprječavao da o tome govorim javno. Nisam dobila nikakav novac. Bila sam prepuštena sama sebi, nije mi dao ni novčića. Bila sam mlada i glupa, trudna s prvim djetetom i uplašena. Samo sam napravila što mi je bilo rečeno, nasmiješila se i potpisala ono što sam trebala potpisati, a zatim nastavila svojim putem. Srećom, ugovor se odnosi samo na mene, ne i na moju kćer. U njemu stoji da ga ona ne smije kontaktirati ili komunicirati s njim dok ne napuni 16 godina. Ali kada to prođe, moći će učiniti što god, dovraga, bude htjela", ispričala je ogorčena majka.

Također je dodala da sumnja da je ona jedina žena koju je poznata TV zvijezda ušutkala na taj način.

"Ima dosta drugih koje je prešutio, znam da nisam bila jedina s kojom se sastajao. Ali što je tu je. Ima ih još puno. Očajnički me pokušavao ušutkati jer je znao da kad bih progovorila, za njega ne bi nikako dobro izgledalo da se sazna da je neka striptizeta ostala trudna s njim. Ne žalim ni za čim u životu jer sam iz cijele ove priče dobila svoju prekrasnu kćer", zaključuje striptizeta, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:00