DIVLJE ZABAVE NA BAZENU

Razotkriveni nepoznati detalji seksualnog života Billa Gatesa: ‘Nije takav šmokljan kao što mislite‘

Biograf tvrdi da je Bill Gates vodio je prilično raskalašen mladenački život prije nego što je zaplovio u bračnu luku sa Melindom
Bill Gates
 Profimedia

Poznati milijarder i filantrop Bill Gates vodio je prilično raskalašen mladenački život prije nego što je zaplovio u bračnu luku sa Melindom, tvrdi njegov biograf koji se pita hoće li se nakon razvoda braka vratiti partijanju.

Novinar James Wallace napisao je dvije knjige o osnivaču Microsofta 90-tih godina u kojima je otkrio da je Gates organizirao golišave zabave sa striptizetama.

U intervjuu za Daily Mail Wallace (74) je otkrio da Bill nije bio nevinašce u mladenačkim danima kada je osnovao Microsoft.

- U tom razdoblju mnogi klinci iz Microsofta bili su mladići koji po dva-tri dana nisu skidali majice s mrljama od pizze dok su razvijali neki softver, izjavio je bivši istraživački novinar Seattle Post-Intelligencera.

- Organizirali su tada prilično lude zabave, išli su po klubovima i tražili striptizete koje su dovodili u Billov dom. Nije on tada bio nevinašce ili nekakav štreberčić. Imao je život, rekao je.

Druga Wallaceaova knjiga o Gatesu, izdana 1997. godine sadrži detaljnije opise navodnih golišavih zabava na Gatesovu imanju Laurelhurst u državi Washington..

Wallace je napisao da su nacionalni mediji željeli omogućiti nesmetani protok vijesti o tehnologiji i poslovnim potezima Gatesa i da zbog toga nisu izvještavali o njegovim zabavama koje je organizirao u Seattleu. Navodno je Gates posjećivao striptiz klubove i unajmljivao plesačice da dođu u njegov dom. Potom bi skakli goli u unutarnji bazen i zabavljkali se do sitnih noćnih sati.

Wallace je također napisao da je Gatesovo ženskarenje tada ostavljalo traga na njegovu odnosu s Melindom.

- Iako je Gates počeo hodati s Melindom French 1988. godine, još neko vrijeme koketirao je sa ženama, pogotovo kada je bio na službenom putu. Redovito se upucavao novinarkama koji su pratili Microsoft, napisao je.

- Njegovo ženskarenje bilo je dobro poznato, iako se o tome malo pisalo, jer su Gates i Microsoft bili nepresušan izvor informacija i dobrih priča za novinare poput New York Times i nitko nije želio da to prestane, tvrdio je.

- Melinda French sve je to jako dobro znala, njihova veza bila je puna uspona i padova. U jednom trenutku prekinuli su vezu na godinu dana, navodno jer se Gates nije želio vezati. Kada su se međutim 1992. opet zbližili, njihova je veza bila čvršća no ikad, istaknuo je.

image
Melinda i Bill Gates
Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Dugogodišnji Gatesov prijatelj i bivši izvršni direktor Vern Raburn potkrijepio je tvrdnje iz knjige u intervjuu za Daily Mail i otkrio da je Gates navodno prevario Melindu u ranoj fazi njihove veze.

Potvrdio je da je Gates volio organizirati tulume i da nije bio vjeran Melindi kada su počeli hodati, ali je bio ponosan što se to nije događalo nakon njihova vjenčanja.

- Nije to ništa posebno biti gol u bazenu. Postoji razlika između kupanja u bazenu s hrpom drugih ljudi i biti gol u bazenu s drugom osobom, ili biti u krevetu s drugom osobom, rekao je.

On tvrdi da je, koliko je njemu poznato, Bill bio vjeran Melindi nakon njihova vjenčanja 1994. godine.

Vern Raburn poznaje Gatesa već desetljećima i bio je jedan od njegovih prvih zaposlenika i tvrdi da su se Bill i Melina udaljili zadnjih godina i nisu uvijek dijelili iste interese kada je u pitanju rad Zaklade Bill i Melinda Gates.

Istaknuo je da su Bill i Melinda dobri ljudi.

- Iskreno se nadam da će Bill i Melinda naći sreću. Prošao sam kroz razvod prije 12 godina. Svi koji vam kažu da su imali dobar razvod, lažu.

Bill i Melinda šokirali su objavom prošloga tjedna da se razvode, a već su počele glasine da se Gates vratio starim navikama.

TMZ je izvijestio da je Melinda Gates iznajmila otok Calivigny u Grenadi za cijelu obitelj, osim Billa.

Tabloidni portal tvrdi da su Melinda i djeca ljuti na Gatesa zbog nepoznatog incidenta i da par pokušava iznaći dogovor oko razvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. kolovoz 2022 19:27