POKAZALA I PREVIŠE

Razuzdani party: Reperica tverkala u nikad oskudnijoj haljini, Lil ‘Kim ju pljeskala po stražnjici

Američka reperica Megan Thee Stallion (26) organizirala je after party za pamćenje u klubu u Hollywoodu
Lil 'Kim i Megan Thee Stallion
 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američka reperica Megan Thee Stallion (26) organizirala je after party za pamćenje u klubu u Hollywoodu kako bi proslavila četiri osvojena priznanja na dodjeli nagrada BET - osim što je proglašena najboljom ženskom hip hop umjetnicom, kući je ponijela i kipiće za najbolju suradnju te najbolji video godine za singl "WAP" koji je snimila s Cardi B, a osvojila je nagradu gledatelja i za "Savage (Remix)" na kojem je surađivala s Beyoncé.

image
Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Lil 'Kim i Megan Thee Stallion
Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U Hollywoodu je pak slavila s brojnim slavnim imenima - Lil 'Kim, Swizz Beatz, Busta Rhymes i Taraji P Henson samo su neki koji su s kontroverznom glazbenicom u sitnim noćnim satima doslovce "zapalili" plesni podij.

Iako je gotovo uvijek viđamo u oskudnim odjevnim kombinacijama, Megan je ovaj put nadmašila samu sebe - nosila je ultrakratku izrezanu haljinu koja ništa nije ostavljala mašti - totalna ludnica nastala je kad je bujna reperica zatverkala, a kolegica Lil 'Kim u zanosu ju je pljeskala po polugoloj stražnjici.

image
Megan Thee Stallion
Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ništa manje provokativna nije bila ni Gaultierova kreacija u kojoj se Megan prošetala crvenim tepihom prije same dodjele nagrada BET u Los Angelesu. Tad je bila u društvu dečka Pardisona 'Pardi' Fontainea (31), s kojim je u vezi od veljače ove godine.

- Komotno je mogla doći i gola! Ali to je Megan, kad misliš da si vidio sve, ona opet iznenadi! - komentirali su fanovi.

image
Megan Thee Stallion i Pardison 'Pardi' Fontaine
Jim Ruymen/Upi/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:11