KONAČAN KRAJ

Razvod braka kuca na vrata slavnog para: ‘Već su angažirali odvjetnike, nema tu povratka‘

I dalje šute o ovoj temi, a izvori bliski paru tvrde da su oboje jako fokusirani na djecu te planiraju zajedničko skrbništvo

Gisele Bundchen i Tom Brady

 Profimedia

Čini se da će braku Toma Bradyja i supermodela Gisele Bündchen ipak doći kraj - oboje su angažirali odvjetnike za razvode, doznaje Page Six. Kao što je ranije otkriveno, par je živio odvojeno posljednjih nekoliko mjeseci nakon velike svađe - i sada očito žele podijeliti svoje multimilijunsko carstvo.

"Nikada zapravo nisam mislio da će ova svađa biti kraj njihova braka, ali izgleda da jest. Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju odvjetnike i već proučavaju što će taj razlaz podrazumijevati, tko će što dobiti i kako će podijeliti financije", kaže jedan upućeni izvor za Page Six.

image

Gisele Bundchen i Tom Brady

Gourley/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia

Slavni par i dalje šuti o ovoj temi, a izvori bliski paru koji je u braku od 2009. tvrde da su oboje jako fokusirani na djecu te da planiraju imati zajedničko skrbništvo. Gisele i Tom, naime, imaju 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian, a Brady ima i 15-godišnjeg sina Jacka kojeg je dobio s bivšom partnericom Bridget Moynahan.

Par će zahtjev za razvod najvjerojatnije podnijeti na Floridi, a razmišljaju i o podijeli imovine vrijedne 26 milijuna dolara. Brady je trenutno najplaćeniji NFL igrač, ‘težak‘ 250 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:07