PUKLA LJUBAV

Razvod godina sada je i služben! ‘Bilo je bolno i teško, dugo smo razmišljali...‘

Kako tvrdi izvor, ona radi ovo za svoju obitelj jer ne želi da se i dalje ozljeđuje i da ne može uživati ​​u životu u budućnosti

Tom Brady i Gisele Bündchen

 Angela Weiss/Afp

Tom Brady i Gisele Bündchen su se razveli. Vijest je sada postala i službena! Potvrdio ju je upravo legendarni igrač američkog nogometa.

- Posljednjih dana moja supruga i ja smo finalizirali razvod. Nakon 13 godina do ove odluke smo došli prijateljski i sa zahvalnošću za vrijeme koje smo proveli zajedno. Blagoslovljeni smo prekrasnom djecom koja će i dalje biti središte našeg života. Do ove odluke smo došli smo nakon dugog razmišljanja. To je, naravno, bolno i teško, ali mi nismo jedini koji smo prošli to. Ljubazno vas molimo za privatnost u danima i tjednima koji su pred nama. Hvala - napisao je Brady.

Razvod igrača američkog nogometa i slavne mankenke je tema dana svoh američkih medija. Brazilka je Bradyju dala ultimatum, a on, čini se, na to nije pristao.

- Gisele je rekla Tomu ili da se povuče iz nogometa kako bi provodio vrijeme s obitelji ili da ona odlazi zauvijek, rekao je izvor za Us Weekly.

- Ne želi da se i dalje ozljeđuje i da ne može uživati ​​u životu u budućnosti. Ona to radi za svoju obitelj, dodao je.

Ovo nije prvi put da se njegova karijera uplela između ovog para. Još je u rujnu objavljena vijest da su se manekenka i nogometaš žestoko posvađali oko njegove odluke da se povuče iz nogometa.

- Gisele je uvijek bila ta koja je s djecom. Dogovorili su se da će se on povući kako bi se usredotočio na obitelj, a onda se predomislio, rekao je tada insajder.

Bündchen i Brady dijele dvoje djece; 14-godišnjega Benjamina i 9-godišnju Vivian, dok on ima i 15-godišnjega sina Jacka s bivšom djevojkom Bridget Moynahan.

Ranije ove godine, zvijezda momčadi američkog nogometa Tampa Bay Buccaneers nakratko se umirovila, ali je zatim nakon 40 dana najavio da se vraća sportu.

- Posljednja dva mjeseca shvatio sam da je moje mjesto još uvijek na terenu, a ne na tribinama, napisao je na svom Twitteru u ožujku.

- Doći će i to vrijeme, ali ne sada. Volim svoje suigrače i volim svoju obitelj koja me podržava. Oni sve to čine mogućim. Vraćam se za svoju 23. sezonu u Tampi, dodao je.

Usred bračnih problema, i Bündchen i Brady angažirali su odvjetnike za razvod, a manekenka je tada također viđena bez vjenčanoga prstena, što je dodatno potaknulo nagađanja da je njihovu braku stvarno došao kraj.

Nedavno su izvori za Page Six rekli da je situacija postala ‘gadna‘.

- Stvari su vrlo gadne između Toma i Gisele, a razlog su odvjetnici. Spremni su za borbu, rekao je insajder.

- Tom i Gisele se ne svađaju oko djece, oboje žele zajedničko skrbništvo. Ali trebat će neko vrijeme da se njihovo golemo bogatstvo i imovina koju imaju po cijelom svijetu podijele, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:15