DRAMA NA FLORIDI

Razvod godine se pretvara u bespoštedni rat: Sophie želi odvesti djecu iz zemlje, Joe za to ne želi ni čuti

Sophie Turner tvrdi kako je prethodno postojao zajednički dogovor između nje i Joea Jonasa da presele svoju obitelj u Englesku

Joe Jonas i Sophie Turner 

 Lisa Oconnor/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Lisa Oconnor/aff-usa.com/pa Images/profimedia

Američki pjevač Joe Jonas (34) na sudu u Floridi 1. rujna podnio je zahtjev za raskid braka od engleske glumice Sophie Turner (27), a ona tvrdi kako su je mediji o tome obavijestili tek četiri dana kasnije. A sad je u javnost procurio sudski dokument prema kojemu su uskoro bivši supružnici "dužni pohađati četverosatni tečaj roditeljstva". Naime, Joe i Sophie roditelji su dviju maloljetnih djevojčica, a njihova brakorazvodna parnica bit će, čini se, sve samo ne laka.

- Sve strane u postupku razvoda braka s maloljetnom djecom moraju završiti tečaj za edukaciju roditelja i stabilizaciju obitelji prije nego što sud donese pravomoćnu presudu - stoji u dokumentu koji je objavio The Mirror. Ako se bilo koji roditelj ne pridržava ovih naputaka, sudac mu može "nametnuti sankcije" prema vlastitu nahođenju.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica je, doznaje se, u međuvremenu htjela odvesti djecu u Englesku, no Jonas tvrdi kako je to trenutačno nezakonito i nije u skladu sa zakonom Floride.

- Sophie je zahtijevala da joj Joe preda putovnice kako bi mogla djecu odmah odvesti iz zemlje. Ako on to prihvati, prekršit će nalog suda Floride - objasnio je pjevačev predstavnik.

Iznimka od pravila preseljenja može biti dopuštena samo ako postoji "sporazum potpisan od obje strane". U zahtjevu koji je predala sudu u New Yorku, Sophie pak tvrdi kako je prethodno postojao zajednički dogovor između nje i Joea da presele svoju obitelj u Englesku. Također je izjavila i kako su svi ondje donedavno i živjeli.

Joe je, uz Sophiein pristanak, tijekom proteklih nekoliko mjeseci djecu vodio na turneju na kojoj je bio sa svojim bendom Jonas Brothers.

Glumica i dalje inzistira na tome da je "Engleska uobičajeno prebivalište njihovo dvoje djece". Podsjetimo, obitelj je svoj dom u Miamiju dala na prodaju, što je, prema glumičinim riječima, bio očit korak prema stalnom preseljenju obitelji u Englesku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:36