RASPLESALA SE

Razvod ju ne brine: Atraktivna Sofia Vergara njihala bokovima, uživala u ugodnom društvu

Portale zadnjih nekoliko tjedana pune naslovi o rastavi popularne glumice i bivšeg muža Joea Manganiella

Sofia Vergara

 Screenshot/instagram/

Odnedavno slobodna Sofía Vergara pokazala je svoju bezbrižnu stranu plešući i opuštajući se na koncertu Karol G, piše Page Six.

Zvijezda serije "Moderna obitelj" objavila je niz fotografija i videa iz svog subotnjeg večernjeg izlaska na stadionu Rose Bowl u Pasadeni u Kaliforniji. Na koncert je kolumbijska glumica odjenula potpuno crni komplet s poderanim trapericama i mrežastim korzetom. Događaju je prisustvovala s nećakinjom Claudijom Vergarom, sestričnom Marijom Vergarom i prijateljicom Paulinom Vegom.

U jednom od videa objavljenih na Instagramu, Sofía je njihala bokovima i plesala u gomili dok je popularna pjevačica izvodila hit "Don‘t Be Shy". Uz nezaobilazan ples i zabavu, 51-godišnja je Sofia pozirala s prijateljima i uz fotografije napisala "Grisedina ekipa", što je referenca na njezinu, odnosno, Netflixovu seriju “Griselda” u kojoj glumi i pjevačica Karol G.

Inače, portale posljednjih nekoliko tjedana pune naslovi o razvodu popularne glumice i glumca Joea Manganiella. On je podnio zahtjev za razvod, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog njihova razlaza. Naime, kao datum razlaza je naveden 2. srpnja. Međutim, više izvora je reklo za Page Six kako su njih dvoje vodili odvojene živote "jako, jako dugo". Iako Vergara i Manganiello nisu otkrili konkretne razloge koji su doveli do rastave, više izvora je reklo kako je to imalo veze s njegovom željom da ima djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:21