MLADA BUNTOVNICA

Reality zvijezda majci ukrala auto i otišla na tulum, kući se vratila u poluspaljenoj olupini!

Nečiji suprug osvetio se ženi koja ga je varala zapalivši joj vozilo. Slučajno je stradao i mamin Range Rover, rekla je Khloé Kardashian
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian i Kim Kardashian 
 FPA/Full Picture Agency/Full Picture Agency via AFP

Khloé Kardashian gostovala je u virtualnom showu glumice Drew Barrymore kako bi s njom razgovarala o posljednjoj sezoni popularnog realityja "Keeping Up With The Kardashians", a pritom je otkrila i neke zanimljive detalje iz svojih buntovnih tinejdžerskih godina - tako je ispričala sve o incidentu koji je rezultirao zapaljenjem Range Rovera njezine majke Kris Jenner. Khloé se, naime, iskrala iz obiteljske kuće kako bi otišla partijati u jedan hotel, no tajni izlazak je, prisjetila se, završio prilično dramatično.

- Bilo je oko 9, 10 sati navečer, mama je već spavala, namjestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da netko dođe u moju sobu, izgleda kao da i ja spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je zaposlenik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mojega. Vatra je već bila zahvatila i Rover moje majke! Bila sam jako uplašena... Kad sam stigla na parkiralište, pola vozila već je bilo izgoreno! Nisam imala izbora, morala sam se vratiti kući - sjela sam u doslovce pola automobila, guma oko prozora topila se, curila i kapala, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Njegova tamnoplava boja potpuno se promijenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše! Ali naučila sam svoju lekciju - nema više iskradanja i laganja! Svaki put kad bih muljala, uhvatili su me - ispričala je 36-godišnja Kardashianka.

Kasnije je, kaže, saznala da je nečiji suprug došao u hotel kako bi se osvetio ženi koja ga je varala zapalivši joj automobil. Kako je tad imala samo 16 godina i nije zarađivala, a sa sobom nije ponijela niti novčanik, Khloé je ostavila majčin Rover na "običnom" parkiralištu jer nije imala novca za plaćanje čuvanja vozila.

Reality zvijezda u intervjuu se osvrnula i na svoju vezu s NBA košarkašem Tristanom Thompsonom (30). Par već ima dvogodišnju kćer True, no voljeli bi imati još djece pa je Khloé krenula na postupak izvantjelesne oplodnje.

- Roditeljstvo ima uspona i padova, ali srećom, imala sam sjajne uzore unutar vlastite obitelji na koje se mogu ugledati. Primjerice, moji tata i očuh, sigurna sam da u početku definitivno nije bilo lako, ne znam jesu li prvih nekoliko godina uopće razgovarali... Na kraju je moj pokojni otac jednom u tjednu dolazio k nama na obiteljske večere, s očuhom je igrao golf, to su divni primjeri međusobnog prihvaćanja i poštovanja. Tu je naravno i moja sestra Kourtney, koja je također ostala u dobrim odnosima s bivšim partnerom Scottom Disickom, zajedno odgajaju djecu i trude se uvijek biti korektni jedno prema drugome... Uvijek će biti turbulentnijih dana, ali nikad ne biste trebali govoriti loše o osobi s kojom imate dijete, uvijek treba pronaći zajednički jezik - zaključila je Khloé Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:30