KOJA JE KOJA?

Reese Witherspoon pohvalila se s 22-godišnjom kćeri, obožavatelji u šoku: ‘Pa vi ste kao sestre!‘

Nedavno je Witherspoon progovorila o odgoju Ave nakon što je zatrudnjela s 22 godine

Reese Witherspoon i Ava Phillippe

 Twitter

Reese Witherspoon (46) podijelila nadruštvenim mrežama fotografije s večere sa svojom kćeri Avom Phillippe (22). Obožavatelji ostali u šoku zbog sličnosti, ali i izgleda Reese koja je pokazala da joj godine ništa ne mogu.

U posljednje vrijeme Witherspoon je zaposlena ulogama filmske producentice, ali i glumice. Producira i glumi u tri Netflixova filma. Osim toga, ponavlja svoju ulogu Elle Woods u Legally Blonde 3 i radit će kao izvršna producentica za šest televizijskih serija na više streaming platformi. Prošle godine Forbes ju je proglasio najbogatijom glumicom na svijetu.

Nakon pregršt napornih dana jučer je fotografiju svoje kćerke podijelila na Instagramu na kojem ima 28,2 milijuna pratitelja. Ono što su obožavatelji primijetili je velika sličnost, a posebno su im za oko zapele iste frizure.

Prošlog je mjeseca također podijelila fotografiju s kćerkom.

- Volim dijeliti zalaske sunca sa svojom kćerkom. Posebno kad mi popravlja šminku, napisala je u opisu objave. Na prvoj su fotografiji obje nasmiješene, a na drugoj je pokazala kako joj kćer popravlja šminku dok su pozirale.

Odgoj kćeri bez podrške

Nedavno je Witherspoon progovorila o odgoju Ave nakon što je zatrudnjela s 22 godine.

- Nisam imala puno podrške sa svojim prvim djetetom i jako sam rano da stvari uvijek neće ići kako ih zamišljamo, rekla je u podcastu Armchair Expert.

image

Reese Witherspoon i Ava Phillippe

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Reese s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom ima dvoje djece, Avu i Deacona, koji je nedavno debitirao kao glumac. Bivši par razišao se 2008., a ona je sa suprugom Jimom Tothom rodila svoje treće dijete, Tennessee.

Reese se prisjetila da je Ava kao dijete imala problema sa spavanjem te da joj je bilo teško izdržati s njom.

- Imala sam dovoljno sreće da sam imala ušteđen novac i nisam morala raditi. Biti roditelj nije posao za jednu osobu, čak bih rekla da to nije posao ni za dvije osobe, rekla je tada Reese.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2022 22:15