‘MRŠ IZ KUĆE!‘

Rekla je slavnom partneru da ide na poslovni put, a vratila se udana. Evo i prvih fotki para

Glazbenik sad sudskim putem traži da majka njegovih sinova napusti vilu u kojoj su donedavno zajedno živjeli
Orianne i Thomas Bates
 MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Bivša žena Phila Collinsa (69), Orianne Cevey (46), i njezin novi, mlađahni suprug Thomas Bates u utorak su imali prvo saslušanje na kojemu su pokušali osporiti optužbe frontmena Genesisa da su ilegalno zauzeli njegovu vilu u Miami Beachu.

Par, naime, tvrdi kako Orianne ima vlasnički udio u luksuznoj kući. Na ročištu, koje se zbog pandemije koronavirusa održalo putem aplikacije Zoom, stranke su se složile da će iz vile ukloniti predmete i važne suvenire koji pripadaju Collinsu, a za koje glazbenikovi odvjetnici tvrde da su mu "nezamjenjivi" .

image
Orianne i Thomas Bates
MEGA/The Mega Agency/Profimedia

Ipak, u utorak još nisu donesene nikakve odluke o deložaciji "novopečenih" supružnika.

Podsjetimo, Phil je za Oriannein brak saznao tek kad mu je ona poslala poruku u kojoj je napisala "da je ljubav pronašla s drugim muškarcem". Prije toga rekla mu je da ide na poslovni put.

Shrvani bubnjar i pjevač nije ni slutio da je njegova obnovljena romansa s trećom suprugom u krizi jer su sve do njezina iznenadna vjenčanja u Las Vegasu zajedno sa sinovima živjeli u Miamiju.

Phil želi da policija iz njegove kuće izbaci i njih i njihova četiri naoružana zaštitara.

- Hitno treba prekinuti ovu oružanu okupaciju Collinsove vile. U spomenutim okolnostima, svakim novim danom povećava se rizik da će netko biti upucan ili teško ozlijeđen - upozorili su glazbenikovi odvjetnici.

image
Orianne i Thomas Bates
MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:28