ATRAKTIVNI SPOT

Reper kojeg prati 10 milijuna ljudi snimao u Hrvatskoj: Sve pršti od žena, noćnih klubova, mora i prirodnih ljepota

Spot je nakon 48 sati od objave prikupio preko 300 tisuća pregleda, a uključuje snimke otoka Paga i Novalje

Fabolous

 Soul Brother/soul B Photos/sstk/Shutterstock Editorial/Profimedia

Popularni američki reper Fabolous ovog je ljeta nastupao na Fresh Island Festivalu u Novalji, a tom prilikom odlučio je snimiti spot, i to za pjesmu "Ups & Downs Freestyle".

Spot je nakon 48 sati od objave prikupio preko 300 tisuća pregleda, a odlikuju ga dinamični, estetski zadovoljavajući i vješto snimljeni kadrovi Fabolousove avanture u Hrvatskoj. Uz snimke s njegova nastupa, u spotu su svoje mjesto našli zabavni prizori novaljskog Fresh Island Festivala, njegove publike i atmosfere, a nisu izostale ni ljepote otoka Paga te Fabolousov hedonistički pristup životu koji uključuje vino, ribu, odmaranje uz bazen i plivanje.

image

Phat Phillie objavio da je Fabolous snimao videospot u Hrvatskoj

Instagram/Phat Phillie

Uz spot snimljen u Hrvatskoj, Fabolous se može pohvaliti s dvije nominacije za Grammy, 20 godina dugom karijerom, sedam studijskih albuma te brojnim rasprodanim koncertima diljem svijeta i čak 10 milijuna njegovih Instagram pratitelja koji su posljednjih spot i pjesmu izrazito nahvalili.

- Jedan od najpodcijenjenijih i najdosljednijih repera svih vremena - piše u najpopularnijem komentaru ispod videa.

- Već mogu reći da će se ovaj mixtape vrtjeti sve do sljedećeg ljeta - naglasio je jedan komentator.

- Fabolous je podigao kvalitetu svoje igre…Tip postaje sve bolji s vremenom, vječno čudo. Veliko poštovanje za njegovu dosljednu kvalitetu rada - piše u jednom YouTube komentaru gdje je prozvan i "zasigurno jednim od zaštitnih lica njujorške scene".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:22