A$AP ROCKY

Reper pucao na prijatelja, ovaj ga sad tuži: ‘Zbog njega sam završio na terapiji i dobivao prijetnje smrću‘

A$AP Rocky bio je uhićen zbog napada smrtonosnim oružjem nedugo nakon što se vratio s Barbadosa prije rođenja djeteta

A$AP Rocky

 Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia/Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia

Terell Ephron, bivši član hip hop kolektiva A$AP Mob, koji se naziva A$AP Relli, javio se kao čovjek kojega je A$AP Rocky navodno ustrijelio u studenome. Nakon što je istupio u javnost, Relli je najavio kako planira podnijeti građansku tužbu za napad, zlostavljanje i emocionalni stres protiv Rockyja.

Rellini odvjetnici tvrde kako je A$AP Rocky namamio njihova klijenta na nepoznatu lokaciju "kako bi razgovarali o nesuglasicama između njih dvojice".

A$AP Relli sad također tvrdi da je primao prijetnje smrću nakon što ga je navodno američki reper A$AP Rocky ustrijelio, a njegov pravni tim kaže kako je situacija postala toliko loša da su morali kontaktirati policiju.

- A$AP Rocky došao je naoružan poluautomatskim pištoljem. Uslijedio je razgovor u kojemu je bez provokacije, upozorenja ili bilo kakvog opravdanja A$AP Rocky izvadio pištolj i namjerno ispalio više hitaca u gospodina Ephrona - rekao je njegov odvjetnički tim. Relli je u pucnjavi zadobio lakše ozljede na lijevoj šaci, a cijeli incident snimile su obližnje nadzorne kamere.

Odvjetnici A$AP Rellija, Jamal Tooson i Brian Hurwitz, kažu za TMZ Hip Hop da je njihov klijent bio izložen stalnom uznemiravanju na internetu te da je označen kao "cinkaroš" nakon Rockyjeva uhićenja u travnju.

Iako Relli u početku nije javno istupio kao osoba s druge strane svađe, A$AP Bari "uperio je prst" u Rellija označivši ga kao "štakora" na internetu gdje je uznemiravanje i počelo.

Rečeno je da su stvari postale toliko loše da je Relli bio na intenzivnoj terapiji kako bi se nosio sa situacijom, tvrdeći da mu je muka poremetila san i mentalno stanje.

Rellini odvjetnici odbacili su ideju da je Relli "cinkario" Rockyja ili mafiju inzistirajući da je "cinkaroš" netko tko u početku pristane obavljati ilegalne aktivnosti s drugom osobom, ali onda tu osobu oda policiji kad stvari krenu naopako.

Kažu da se to ovdje nije dogodilo.

Rocky je još u travnju bio uhićen zbog napada smrtonosnim oružjem nedugo nakon što se vratio s Barbadosa prije rođenja djeteta. Tad je pušten iz zatvora nakon što je platio jamčevinu od 550.000 dolara. U to vrijeme ime žrtve nije bilo objavljeno. Reper od tad nije optužen, ali suđenje je zakazano za 17. kolovoza.

Relli je tužio Rockyja građanskom sudu, tvrdeći da ga je Rocky upucao nakon što su se njih dvojica posvađali i rekao da je zbog toga pretrpio fizičku ozljedu i emocionalni stres.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:16