BEZ SRAMA

Reperica samo u tangicama otkrila golemu tetovažu koja se stvarala 60 sati u čak 10 gradova

Cardi B (28) nikad nije bila sramežljiva kad je u pitanju isticanje oblina i skidanje pred objektivom
Cardi B
 Afp Photo/kevin Winter/the Recording Academy Via Getty Images I Instagram Story/screenshot (kolaž)

Slavna reperica Cardi B (28) nikad nije bila sramežljiva kad je u pitanju isticanje oblina i skidanje pred objektivom, dapače obožava objavljivati seksepilne fotografije, a u jednom od posljednjih videa na Instagramu ostala je samo u oskudnim tangicama.

A ve to kako bi pokazala novu golemu tetovažu.

image
Instagram Story/screenshot

Tako su se u prvom planu našli njezina poznata stražnjica i leđa koje glazbenica otkriva podižući kosu, kako bi stojeći ispred prozora pokazala crtež na tijelu koji se proteže od vrata, preko ramena, čitavih leđa, stražnjice i završava na sredini bedra.

image
Instagram Story/screenshot

Tetovaža je pravo umjetničko djelo i uključuje šareno cvijeće različitih vrsta, leptire i kolibriće, a spektar boja varira od različitih ronova ružičaste, narančaste, plave, crvene, žute i zelene i drugih.

image
Instagram Story/screenshot

Prvi put je višestruko nagrađivana glazbenica dovršeno djelo na leđima i stražnjici pokazala u videu svojim obožavatelja, kojih je samo na Instagramu gotvo 87 milijuna, još u svibnju 2020. i tada je otkrila kako je tattoo majstoru Jamieju Scheneu trebalo nekoliko mjeseci da je dovrši.

image
Instagram Story/screenshot

Schene je isti video objavio i na svom profilu potvrdivši da je za dovršenje spektakularne tetovaže trebalo više od 60 sati rada i da je nastajala u deset gradova, pa je očito da se stvarala tijekom njezinog zgusnutog poslovnog rasporeda prije epidemije koronavirusa.

image
AFP PHOTO/Kevin WINTER/The Recording Academy via Getty Images

Kolekcija crteža na tijelu Cardi B s godinama je sve veća, a uključuje i velikog šarenog pauna koji koji se proteže od struka, preko stražnjice do bedra. Trenutno reperica dovršava svoj drugi studijski album s kojeg je objavila dva singla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:04