OGLASILA SE I SUPRUGA

Richard Gere hitno hospitaliziran tijekom odmora u Meksiku!

Glumac i njegova supruga Alejandra Silva s djecom su boravili blizu naselja Nuevo Vallarta, gdje su proslavili njezin 40. rođendan

Richard Gere

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Slavni holivudski glumac Richard Gere hospitaliziran je u Meksiku, gdje se nalazio na zimskom odmoru s obitelji, javlja TMZ.

Hospitaliziran je zbog upale pluća, ali je ipak pušten na kućno liječenje te su mu prepisani antibiotici. Navodi se da je glumac patio od jakog kašlja prije putovanja, a kad mu se zdravlje navodno toliko pogoršalo, potražio je liječničku pomoć.

73-godišnji glumac i njegova supruga Alejandra Silva s djecom su boravili blizu naselja Nuevo Vallarta, gdje su proslavili njezin 40. rođendan. Upravo je njegova supruga na Instagramu podijelila nekoliko fotografija i otkrila da je cijela obitelj bila bolesna, ali je dodala da je ‘sada situacija dobra‘.

Richard Gere i supruga vjenčali su se 2018., nakon četiri godine veze. Sin Alexander stigao je na svijet 2019. a onda su 2020. dobili drugog sina. Alejandra iz prethodnog braka ima 9-godišnjeg sina Alberta, a Gere s Carey Lowell ima 22-godišnjeg sina Homera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:52